![]() |
Herkese Selam Olsun
Ben 1die
net alemınde bellı başlı bır sıtede online fılm uploadı yapmaktayım kendıme avatar yaratmak için gezınırken gördum sıteyı,begendım ve üye oldum Gerçekten güzel bir site uye arkadaşların kıymetını bıleceklerını tahmın edıyorum Allah ım site yetkılılerının işlerını güçlerını rast getırmesı dileklerımle Herkes saglıcakla kalsın |
Cevap : Herkese Selam Olsun
Hoşgeldiniz 1diee.Güzel vakit geçirmeniz dileğiyle:)
|
Aramıza hoş geldin...
|
sagolasın
iyi bir sitede satır arası gıbı kalmayacagm emın olun sitenın keyfını çıkarmaya başladım bile |
Alıntı:
herkesın ılgısıne alakasına tesekkur ederım |
hoşgeldin sevgili 1diee
|
çok teşekkur edrım
h buldum |
Ailemize hoşgeldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim.
|
H buldum
çok tesekkurler kendıme bi bölum buldum bıle sinekafe bolumu yagmaladım haberınız olsun en guncel sınema bılgılerı benım elımden Onlıne olacaktır |
Aramıza oldukça hızlı bir giriş yaptığınızı kabul etmeliyim. Bu güzel ilginizin devam etmesini dilerim.
|
edecek mutlaka
kendı ılgı alanımdan olan şeylerı anında paylasacagım sıtede hemen hemde şuan mesela sokak dövüşçüsü -2 (2009) fılmını upload etmekteyım bıtsın hemen bılgılerını eklıyecegım sıteye alt yazısı bu gece cıktı ben süpermodluk yapıyorum bir sitede her ekledıgım fılmın konularını vızyona gırış tarıhlerını anında burdada paylasımda bulunacagım bilgilendırme ustune rakıpsız olacagız |
Aramıza hoşgeldiniz 1diee hoşça vakit geçirmenizi dilerim.
|
Hoşgeldin
|
h buldum
tşk ederım herkese |
Hoş geldiniz.
|