![]() |
Tema Sosyal Örgüt Müdür |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tema Sosyal Örgüt MüdürTema Sosyal Örgüt Müdür Tema Sosyal Örgüt Müdür Tema ( Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı ) Vakıf statüsünde kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur ![]() Bir hizmetin sürüp gidebilmesi için, kişilerin kendi istekleriyle bağışladıkları para ve mülklere “vakıf” denir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tema Sosyal Örgüt Müdür |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tema Sosyal Örgüt Müdür5 ![]() 1 ![]() I ve II II ve III I,II ve III I,II,III ve IV Bilmiyorum 2 ![]() I ve II II ve III I,II ve III I,II,III ve IV Bilmiyorum 3 ![]() ![]() ![]() Devletin sivil toplum örgütlerini teşvik etmesi ![]() Gönüllü bir kişinin yardım derneği kurmak istemesi ![]() Okulun çevreyi ağaçlandırmak için çevre örgütlerinden yadım istemesi ![]() Belediye başkanın halka faaliyetlerini anlatması ![]() Bilmiyorum 4 ![]() ![]() ![]() TEMA Vakfı Sokak Çocuklarını Koruma Vakfı Okul Koruma Derneği Maliye Bakanlığı Bilmiyorum 5 ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ve 2 3 1 1,2 ve 3 Bilmiyorum 6 ![]() Okullar Hastaneler Dernekler Mahkemeler Bilmiyorum 7 ![]() Orman Bakanlığı Tema Vakfı Tarım Bakanlığı Çağdaş Eğitim Vakfı Bilmiyorum 8 ![]() ![]() O ülkeyi etkilemek ![]() ![]() Yardımlaşma ve dayanışmayı geliştirmek ![]() Her devletin yapmadığını yapmak ![]() Bilmiyorum 9 ![]() Kızılay Dernekler Eğitim Gönüllüleri Okullar Bilmiyorum 10 ![]() Üniversiteler Milli Eğitim Bakanlığı Emniyet Müdürlüğü Belediyeler Bilmiyorum 11 ![]() Adalet Bakanlığı Sanayi Bakanlığı Milli Eğitim Bakanlığı Maliye Bakanlığı Bilmiyorum 12 ![]() Eğitim Sağlık Seyahat Güvenlik Bilmiyorum 13 ![]() Gönüllü bireylerden oluşur ![]() Genellikle yardım amaçlı kuruluşlardır ![]() Devlet kurumlarının yerini alırlar ![]() İnsanların hak ve hürriyetlerini korumak için de kurulurlar ![]() Bilmiyorum 14 ![]() Devlet okulları Sivil toplum örgütleri Şirketler Fabrikalar Bilmiyorum 15 ![]() turizmin sanayileşmenin ekonominin demokrasinin Bilmiyorum 16 ![]() AKUT TSE KIZILAY TEMA Bilmiyorum 17 ![]() ![]() Kızılay Yeşilay TEK ÇEVKO Bilmiyorum 18 ![]() Sosyal etkileşim Sosyal Örgüt Kurum Sivil toplum kuruluşu Bilmiyorum 19 ![]() Vakıf Dernek Sendika Oda Bilmiyorum 20 ![]() Yaptıkları çalışmalar yasaldır Devletten tümü ile bağımsızdırlar Gönüllü insanlar tarafından kurulur Devletin belirlediği kanunlara uygundur Bilmiyorum 21 ![]() ![]() Tüketicileri Bilinçlendirme Derneği Hayvanları Koruma Derneği Sağlık Ocağı Kızılay Derneği Bilmiyorum 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yasalara Geleneklere Göreneklere İsteğe Bilmiyorum 23 ![]() Bir arkadaş grubu içinde iken Bir kurumda çalışırken Sosyal örgütlerin faaliyetlerine katılırken Ders çalışırken Bilmiyorum 24 ![]() ![]() Bireysel etkileşim Soysal etkileşim kurum iletişim Bilmiyorum 26 ![]() Bakanlıklar Sendika Kızılay Belediyeler Bilmiyorum 27Kendi isteklerini Kanunlara Bakanlığa Partilere Bilmiyorum 28 ![]() Fakirlere giyecek yardımı yaparlar Kızılay doğal afetlerde halka yardım eder Dernekler ve vakıflar devlet tarafında oluşturulur Öğrencilere yardım ederler Bilmiyorum |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|