Dört Halifeden Vecizeler Sözlüğü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dört Halifeden Vecizeler SözlüğüDört Halifeden Vecizeler Sözlüğü - Kendini düzelt yoksa halk seni düzeltir - İyi yönetirsem bana yardımcı olunuz, kötü yönetirsem beni uyarınız ve düzeltiniz - Yardımı Allah’tan iste, sana O yeter O’na verdiğin sözü tut, O da isteğini yerine getirsin - Sevmen aşırı, sevmemen yıpratıcı olmasın! HZ EBUBEKİR - Allah’a karşı sorumluluk bilincinde olanları dost edin! - Çocuklarınıza, okuma yazmayı, yüzücülüğü, atıcılığı ve biniciliği öğretiniz - Eminim güçsüzlüğünden, güçlünün hâinliğinden Allah’a şikâyetçiyim - Hesaba çekilmeden önce kendinizi hesaba çekiniz HZ ÖMER - Gönlü, dünya kaygısı karartır, ahret kaygısı ağartır - Allah’tan korkunuz; çünkü O’ndan kormak insanı her kötülükten koruyan bir kalkandır - Muhammed’in (s a ) göğü yağmakta, denizleri dalgalanmakta, çeşmeleri akmakta, dereleri coşmaktadır - Vallahi, Allah’ın beni doğru yola erdirmesinden sonra, dinime hiçbir karşılık istemedim HZ OSMAN - Dünyaya kul olan sonsuza dek belâdadır - Geçici evi onarıp, kalıcı evi bırakana şaşarım! - Esenlik, günahları bırakmadadır - Affetme zaferin zekâtıdır HZ ALİ Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 201217,85 TL |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|