![]() |
Fener Balığı Salatası Salatalar & Mezeler & Soslar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fener Balığı Salatası Salatalar & Mezeler & SoslarFener balığı salatası Fener balığı salatası Salatalar & Mezeler & Soslar Hazırlama süresi 60 dakika 10 kişilik 272 kalori Malzemeler: 2 adet sarı dolmalık biber 2 adet kırmızı dolmalık biber 5 adet kırmızı küçük acı biber 2-3 diş sarmısak 1/2 adet portakalın kabuğu 2 kilogram temizlenmiş fener balığı 1 adet limonun suyu 150 ml ![]() 150 ml ![]() tuz karabiber Hazırlanışı: Dolmalık biberleri dörde bölün ve çekirdeklerini çıkartın ![]() ![]() Buzdolabı poşetinde 5 dakika bekletin, kabuklarını soyun ve 2-3 cm ![]() ![]() Acı biberleri çekirdekleriyle küçük doğrayın ![]() ![]() ![]() Balığı kılçığından ayırın ![]() ![]() Balığı fırın tepsisinde 160o C ısıtılmış fırının alttan ikinci rafında 10 dakika pişirin ![]() ![]() Bütün biberler, sarmısak, portakal kabuğu, şarap, yağ ve 100 ml ![]() ![]() ![]() Balık filelerini, 1 cm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|