|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
borani, hazırlanışı, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Borani Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Borani Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiBorani Borani Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 saat 4 kişilik 95 kalori Malzemeler: kırmızıbiber taze reyhan 30 ml ![]() tuz karabiber 500'er gr ![]() 1'er adet soğan ve domates Türk mutfağının en eski yemeklerinden olan Borani’nin adı bir Pers prensesinden gelmektedir ![]() Hazırlanışı: Soğanı ayıklayıp minik doğrayın ![]() ![]() Pancarların kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Börülceleri 1-2 dakika haşlayıp dikenimsi liflerini ayıklayın ![]() ![]() Tuz ve karabiber serperek tatlandırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|