|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balkabaklı, güveç, hazırlanışı, malzemesi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
![]() |
Balkabaklı Güveç Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balkabaklı Güveç Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiBalkabaklı güveç Balkabaklı güveç Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 1 saat 6 kişilik Malzemeler: 400 gram doğranmış domates 1/2 litre beyaz şarap 100 gram zeytin ezmesi 12 adet sosis 6 adet yeşil limon 1 kilogram bal kabağı 5 diş sarmısak 3 adet soğan 2 adet kırmızı acı biber toz karanfil yeni bahar tuz karabiber 1 kilogram rozbif 1 kilogram patates 250 gram bacon 200 ml ![]() 6 adet havuç Hazırlanışı: Soğanları soyun ![]() ![]() ![]() ![]() 8 yemek kaşığı yağı çok büyük bir tencerede kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada balkabağını soyun, 8 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rozbifi de tuzlayıp biberleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada kalan soğanı ince doğrayıp kalan yağda sote edin ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri ve baconı pişme süresi sonunda suyunun içinden çıkarın, ayrı ayrı alüminyum folyoya sarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servis yapmadan önce domatesli zeytinli sosu ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|