|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| hazırlanışı, kurufasulye, malzemesi, püresi, sebze, tarifi, yapılışı, yemekleri |
Kurufasulye Püresi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kurufasulye Püresi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı MalzemesiKurufasulye püresi Kurufasulye püresi Sebze Yemekleri Tarifi Hazırlanışı Yapılışı Malzemesi Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik Malzemeler: 500 gram patates 60 gram arpacık soğanı 1 diş sarmısak 20 gram margarin 100 ml süt kreması1 kutu haşlanmış kuru fasulye konservesi 3 adet domates 1 demet maydanoz 3 yemek kaşığı sıvı yağ 12 adet pirzola tuz karabiber Hazırlanışı: Patatesleri soyun, küb şeklinde doğrayın ![]() Soğanları soyun, kıyın Sarmısakları küçük doğrayın![]() Yağı bir tencerede kızdırın, patates, soğan ve sarmısağı katıp 1dk kavurun, 1 su bardağı su ve kremayı ilave edip 10-12dk pişirin![]() Bu arada kurufasulyeleri süzün, domatesleri dörde bölün, çekirdeklerini çıkarın, küçük kübler halinde doğrayın ![]() Maydanozu kıyın ![]() Fasulyelerin 1/3 ini tenceredeki malzeme ile birlikte püre haline getirin ![]() Domatesleri, maydanozu, geri kalan fasulyeleri katın ![]() Tuzlayın, biberleyin ve sıcak tutun ![]() Sıvı yağı tavaya koyun, hafif ateşte pirzolaların her iki yüzlerini 3-4dk kadar kızartın Tuz karabiber koyup 5dk dinlendirin![]() Püre ile birlikte servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|