Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
börek, hazırlanışı, ispanakli, kuru, malzemesi, tarifi, yapımı

İspanakli Kuru Börek Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İspanakli Kuru Börek Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi



ISPANAKLI KURU BÖREK TARİFİ
Ispanakli Kuru Börek Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi 3 bardak un
9 kaşık yağ
1 kilo ıspanak
3 adet soğan
2 adet yumurta
karabiber
tuz


Yapılışı Unu tepsiye veya hamur tahtasına koyun Ortasını çukurlaştırın Buraya 2 adet yumurta, biraz tuz, 6 kaşık yağ ve 1 fincan su koyun Ortaya toplayarak hamuru yoğurun 2 parçaya ayırın 1 parçasını tepsi genişliğinde yufka haline getirin Yağlanan tepsiye koyun Üzerine önceden haşlanmış yağ, biber ve soğanla kavrulmuş ıspanak doldurun Diğer parça hamurla üzerini örtün 45 dakika pişirin Servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.