|
|
Konu Araçları |
börek, hazırlanışı, ispanakli, kuru, malzemesi, tarifi, yapımı |
İspanakli Kuru Börek Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İspanakli Kuru Börek Tarifi Hazırlanışı Yapımı MalzemesiISPANAKLI KURU BÖREK TARİFİ Ispanakli Kuru Börek Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi 3 bardak un 9 kaşık yağ 1 kilo ıspanak 3 adet soğan 2 adet yumurta karabiber tuz Yapılışı Unu tepsiye veya hamur tahtasına koyun Ortasını çukurlaştırın Buraya 2 adet yumurta, biraz tuz, 6 kaşık yağ ve 1 fincan su koyun Ortaya toplayarak hamuru yoğurun 2 parçaya ayırın 1 parçasını tepsi genişliğinde yufka haline getirin Yağlanan tepsiye koyun Üzerine önceden haşlanmış yağ, biber ve soğanla kavrulmuş ıspanak doldurun Diğer parça hamurla üzerini örtün 45 dakika pişirin Servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|