![]() |
İspanakli Kuru Börek Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi
ISPANAKLI KURU BÖREK TARİFİ
Ispanakli Kuru Börek Tarifi Hazırlanışı Yapımı Malzemesi . 3 bardak un . 9 kaşık yağ . 1 kilo ıspanak . 3 adet soğan . 2 adet yumurta . karabiber . tuz http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Yapılışı Unu tepsiye veya hamur tahtasına koyun. Ortasını çukurlaştırın. Buraya 2 adet yumurta, biraz tuz, 6 kaşık yağ ve 1 fincan su koyun. Ortaya toplayarak hamuru yoğurun. 2 parçaya ayırın. 1 parçasını tepsi genişliğinde yufka haline getirin. Yağlanan tepsiye koyun. Üzerine önceden haşlanmış yağ, biber ve soğanla kavrulmuş ıspanak doldurun. Diğer parça hamurla üzerini örtün. 45 dakika pişirin. Servis yapın |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.