![]() |
Sütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Çorbası TarifiSütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Tarifi - Sütlü Parpara Yapılışı Sütlü Parpara Çorbası - Sütlü Parpara Çorbası Tarifi GEREKLİ MALZEMELER: 4 su bardağı süt 4 dilim bayat ekmek Tuz (4 kişiliktir) HAZIRLANIŞI: Sütü küçük bir tencerede ısıtıp ateşten alın ![]() ![]() servis yapın ![]() NOT: Paparayı akşamdan kalan bayat pidelerle de yapabilirsiniz ![]() ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|