Karidesli Fasulye |
09-09-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karidesli FasulyeKaridesli fasulye Karidesli fasulye Hazırlama süresi 120 dakika 6 kişilik Malzemeler: 300 gram kuru fasulye 2 litre sebze suyu 1 sap biberiye 1/2 demet kekik 1/2 demet maydanoz 1 diş sarmısak 100 ml zeytinyağı 1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi 2-3 tatlı kaşığı limon suyu Hazırlanışı: Fasulyeleri bir gece önceden ıslatın Ertesi gün suyunu süzüp ağzı açık olarak tuzlu sebze suyunda 15 saat kaynatın Yeşilllikleri kıyın, sarmısağı soyun ve ezin, her ikisini de zeytinyağında kavurun Fasulyeleri süzün yeşillikleri kavurduğunuz zeytniyağına katın, bir taşım kaynatın Tuz, karabiber ve limon suyu ile tatlandırın Kızarmış karides ve baget ekmekle servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|