![]() |
Karabiberli Et Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karabiberli Et SarmaKarabiberli et sarma Karabiberli et sarma Hazırlama süresi 20 dakika 4 kişilik 750 kalori Malzemeler: 1 kg ![]() 200 gr ![]() 20 ml ![]() 1/2 adet karnabahar 2 adet havuç 12 adet brüksel lahanası Top karabiber tuz Hazırlanışı: Kemiksiz kuzu kolunu mutfak tezgahına yayın ![]() ![]() Kuzu etini 500 ml ![]() ![]() Tencerede kalan et suyu ile fırın kabına alın ![]() Önceden 220o C’de ısıttığınız fırınınızda 1 saat 30 dakika kadar pişirin ![]() Sebzeleri temizleyip, buharda pişirin ![]() Etin ipini çıkartıp dilimleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|