Fasulye Mıhlama |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fasulye MıhlamaFASULYE MIHLAMA 1/2 kg Taze Fasulye 1 tatlı kaşığı tuz 1 orta boy 1/4 çay kaşığı kara 3 çorba kaşığı sıvı yağ 5 Fasulyeleri yıkayıp kılçıklarını bıçakla kesip çıkartınız Boyuna ve enine ortadan keserek dörde bölünüz Düz ve geniş tabanlı tencereye 1 su bardağı su koyup, tuz atarak kaynatınız İnce kıyılmış, , ve yağı koyup kapağını örtünüz Hafif hararetli ısıda ler yumuşayınca ya ve suyunu çekinceye kadar pişiriniz Yumurtaları üzerine kırınız Tuz ve kara serpip aklar sertleşinceye kadar pişiriniz![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|