Sarımsaklı Baget

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sarımsaklı Baget




100 g orta yağlı lor peyniri
2 diş sarımsak (dövülmüş)
2 tatlı kaşığı taze aromatik otlar (maydanoz, dereotu, taze soğan, taze sarmısak, vb)
1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu
bir tutam taze çekilmiş karabiber
1 baget ekmek

Önce fırınınızı 220 °C'a ısıtın
Orta boy bir kâsede lor peyniri, sarmısak, aromatik otlar, limon suyu ve karabiberi karıştırın
Bagetin üstüne enlemesine 4 cm arayla yarıklar açın Karışımı bir bıçağın yardımıyla yarıklardan içeri doldurun Bageti sıkmadan bir alüminyum folyoya sarıp, bir fırın tepsisine yerleştirin Tepsiyi fırına sürüp, 10 dakika kadar pişirin Tepsiyi fırından alıp, alüminyum folyoyu çıkardıktan sonra, bageti keskin bir bıçakla altı parçaya bölüp, servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.