![]() |
Sarımsaklı Baget |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarımsaklı Baget100 g orta yağlı lor peyniri 2 diş sarımsak (dövülmüş) 2 tatlı kaşığı taze aromatik otlar (maydanoz, dereotu, taze soğan, taze sarmısak, vb) 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu bir tutam taze çekilmiş karabiber 1 baget ekmek Önce fırınınızı 220 °C'a ısıtın ![]() Orta boy bir kâsede lor peyniri, sarmısak, aromatik otlar, limon suyu ve karabiberi karıştırın ![]() Bagetin üstüne enlemesine 4 cm arayla yarıklar açın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|