Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
jerez, pollo, tarifi, tavuk, şaraplı

Şaraplı Tavuk (Pollo Al Jerez) Tarifi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Şaraplı Tavuk (Pollo Al Jerez) Tarifi





Malzemeler
  • Yarım kg tavuk
    1 su bardağı un
    2?şer çay kaşığı karabiber ve kekik
    Yarım su bardağı beyaz şarap
    4 çorba kaşığı brendy
    1 adet tavuk bulyon
    1 su bardağı su
    1-2 diş sarmısak
    150 gram dolma zeytin
    Kızartmak için: Sıvıyağ

Şaraplı Tavuk (Pollo al jerez) Yapılışı

FİLETO tavuğu küp şeklinde doğrayın Una bulayıp, kızgın yağda kızartın Üzerine karabiber ve kekikserpin Başka bir tavayı ocağa alarak, tavuğu kızarttığınız yağdan 3 çorba kaşığı aktarın Tava ateşteykenşarap ve Brendy'i ekleyin 2 dakika kaynatın Suda tavuk bulyonu eritin Sarmısağı ezerek tavuk bulyonlu suya karıştırın Bu karışımı tavaya ilave edin İyice karıştırıp tavukları ekleyin 8 dakika kısık ateşte pişirin Ocaktan alarak doğranmış zeytinle servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.