Gulaş |

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gulaş |



Gulaş

Malzemesi:
Malzemeler: 1 kilo kuşbaşı dana eti 3 adet soğan karabiber kırmızı biber tuz yarım kaşık kekik maydonoz bir yemek kaşığı sirke bir tahtakaşığı un

Tarifi:
Yapılışı: Tereyeğı eritip dana etini ilave edin pişmine yakın içine üç adet halkahalinde doğranmış soğanı ekleyin Soğanlar sararınca karabiber, kırmızı biber, yarımkaşık kekik ve tuz ilave edip kısık ateşte pişmeye bırakın Bir yemek kaşığı sirke ilave edip etler pişmeye yakın yarım litre su ekleyin Bir kepçe et suyu alın, bu suya bir tahta kaşığı unu bulamaç yapın etlere ekleyin ve etler yumuşayıncaya kadar pişirin, maydanoz ekleyip servisi yapın AFİYET OLSUN…

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.