Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
barbunya, etli, naneli

Naneli Ve Etli Barbunya |

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Naneli Ve Etli Barbunya |



Naneli ve etli barbunya
Tereyağını eritip, içine doğranmış soğanı koyun ve kavurun Üzerine etleri ilave edip, suyunu çekene kadar kavurmaya devam edin Domatesleri küp doğradıktan sonra tencereye ekleyin Barbunyaları, tuz ve naneyi de ilave edin Bu şekilde 5 dakika pişirin Daha sonra 4-5 bardak sıcak suyu ekleyip, barbunyalar yumuşayana kadar pişirin

Malzemeler
1 adet orta boy soğan
300 gr kuşbaşı kuzu eti
2 adet domates
Tuz
1 kg barbunya
2 tatlı kaşığı nane

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.