![]() |
Hamurda Elma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hamurda ElmaHamurda Elma Yaklaşık iki yıl önce aldığım Mutfak dergisini karıştırınca bu tarifi gördüm ve hemen yapmaya koyuldum ![]() MALZEMELER: 250 gr ![]() 1 Su bardağı şeker Tuz 2,5 Su bardağı un 3 Yumurta 1 Paket kabartma tozu 1/2 Su bardağı süt 2 Yemek kaşığı galeta unu 10 Adet küçük elma 100 gr ![]() 1,5 çay bardağı elma suyu 100 gr kıyılmış badem ( ben ceviz kullandım ) Yumuşak margarini bir kapta bir tutam tuz ve şekerle iyice köpük olana kadar çırpın ![]() ![]() ![]() Elmaların kabuklarını soyun ve bir kabak oyucuyla içindeki çekirdekli kısmı çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() Kelepçeli kalıbınızı önce yağlayın sonra galeta unuyla unlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AFİYET OLSUN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|