Kanlı Nigar |
09-05-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanlı NigarKANLI NİGAR 2-3 damla kırmızı sosu 2 su bardağı suyu Biraz tuz Kara 1/3 su bardağı suyu 2-3 parça buz Kırılmış buzu kokteyl kabına uz Bütün malzemeleri ilave edip çalkalayınız Kokteyli uzun bardağa süzüp ikram ediniz |
Kanlı Nigar |
09-05-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kanlı NigarKanlı Nigar kokteylini okuyunca benim de aklıma Eczane kokteyli geldi Size kısaca tarifini yazayım : Apotheke (Eczane) Bir kokteyl bardağı için İçindekiler : 2 cl Vermut 2 cl Fernet Branca 1 cl yeşil nane likörü 1 Damla (1 sıkımlık) Angostura Hazırlanışı : Bir karıştırma bardağına 6 adet buz küpü koyuyorsunuz Vermut, Fernet Branca, yeşil nane likörü ve Angosturayı buzların üzerine ekleyip bir bar kaşığı ile karıştırıyorsunuz Sonra bir kokteyl kadehine buz parçalarını koyuyorsunuz Üzerine bar süzgeçinden geçirdiğiniz kokteyli ekleyip bekletiyorsunuz Sonra nane dalıyla servis yapıyorsunuz Afiyetle içiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|