..Ve Ben Sustum.. |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
..Ve Ben Sustum..Ve ben sustum
![]() ![]() ![]() Gökyüzü sustu Toprak sustu Gece sustu Bir koca dünya sustu karanlikta Kara zindanlar sustu Vakit sustu Sabir sustu Ümit sustu Olanca gücüyle hayat sustu ![]() ![]() ![]() Ah Efendim, nicedir düstüm gül ormanina Bir yanda kervanlar yürüdü, diger yanda ben ![]() ![]() Mavilere sürerek dilimin kandilini Daldim isiltisina güzelliklerin Yani susmalarin ![]() ![]() Yani hayatin ![]() ![]() ![]() Yenilmisligime ver sessizligimi Bir rüzgara bile sözüm gecmiyor ![]() ![]() Efendim! Ölüm, soluklaniyor gecelerimde ![]() ![]() Yüzyildir soguk bir düste yatiyorum besbelli Varligim orda, varsin olsun, hissetmiyorum ![]() ![]() Birakip gidiyor ya, asil direncim Nerde oldugu önemli degil kuvvetin! Düslerimde kabartma sureti Sevgilinin Beni dinlemeden mi gidiyorsun Efendim? Yalniz odalarda kalmisim veya kalabalik ![]() ![]() Sehrin caddelerinde kendimi bulamam ki ben! Gözlerimi örter kirgin deniz, pasli su Ve kiyameti cöllerin ![]() ![]() ![]() Ah Efendim, gül koklarim yoklugunda cagir beni Yeter ki, sefaat üfle omurgasina ruhumun O gün, susma günü yattigim keskin bicakta Ask yine ![]() hasret yine![]() Senin yolunda adimlarimBir kiyama sahlanir, askinda durulur ![]() ![]() ![]() Yitirdigim düsleri buldur bana Efendim Cikmaz sokaklarinda sasirdim hayatimin! Simdi susma zamani ![]() ![]() ![]() Sözü, Sesi Ve düsü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|