Komik Duvar Yazıları :) |
|
|
#1 |
|
yesimciwciw
|
Komik Duvar Yazıları :)Bağırsak kurtları bağırsakta yaşar, bağırmasakta ![]() " " Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim?" " Bir kazan varmış Bu kazan çok iyi dans ediyormuş, muhteşem kıvırıyormuş Bu kazana ne denir ? İyi Olan Kazansın![]() ![]() ![]() " Kusura bakma birader, seni birine benzettim Olabilir, babam çok gezermiş![]() ![]() " Aşk çılgınlığın en zevkli türevidir, öpüşmek ise entegrali ![]() ![]() " Aşk bir mesele gel sırtımı kesele " Fabrikadan halka satış vardı Bir sürü halkam oldu![]() " Aşk bir havuzdur İçine aptallar düşer Beni ittiler" Bu iş yerinde haftada birgün sigara içmek yasaktır oda bugündür ![]() " Babama değerimi sordum "Dünyalar kadar dedi"dünyanın değerini sordum "Beş para etmez dedi" :) " Kadınlar basit şeylerden hoşlanır, mesela ERKEKLERDEN!!!!!! ![]() " Aşk dünya sofrasında yenilen en büyük kazıktır " Dünya bir gündür oda bu gündür " Adamın birisi donmuş karısıda atlet! " Ey yükselen yeni esil! İn ulan aşağı! " Sen ayrı kıyıda, Ben ayrı kıyıda, Aramızda dalgalar var ![]() ![]() İyi de ben yüzme bilmem ki!!! " Ben bu gece bekçilik işini gözüm kapalı yaparım arkadaş ![]() " İlahi azrail sen insanı öldürürsün ![]() " Sürat felakettir ( Kaplumbağa ) " Kadın hakkı diya birşey olmaz Çünkü hakkı erkek ismidir " Dikkat Dikkat !! 1965 yılında içilen kahvelerin hatırı dolmuştur! Tüm 1965 yılında kahva içenlere duyurulur: Kurtuldunuz !!! ![]() ![]() " Vicdanı tertemizdeki Zira onu hiç kullanmamıştı![]() " Otelimizde hamam böceği bulunmaz, Fareler onları temizliyor " Bos siselerin degil gecmeyen günlerin sarhosuyum " Her başarılı öğrencinin arkasında kopya olabilir " Herkez sakız çiğner ama benim gibi patlatamaz " Birinciler olmasaydi ikincilerde kazanırdı " Yerin kulağı var derler Benimde kulağım var Peki ben yermiyim?![]() ![]() HAYIR YEMEM " AŞK karşısındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasındaki geçen zamandır " Eger evrende bizden başka uygarlık yok ise, büyük bir yer israfıyla karşı karşıyayız!!:P
| Görünüm Modları | |
|
|