![]() |
Komik Duvar Yazıları :)
Bağırsak kurtları bağırsakta yaşar, bağırmasakta .
" " Ílk görüşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı çıkıp tekrar mı gireyim?" " Bir kazan varmış. Bu kazan çok iyi dans ediyormuş, muhteşem kıvırıyormuş. Bu kazana ne denir ? İyi Olan Kazansın... " Kusura bakma birader, seni birine benzettim. Olabilir, babam çok gezermiş... " Aşk çılgınlığın en zevkli türevidir, öpüşmek ise entegrali... " Aşk bir mesele gel sırtımı kesele. " Fabrikadan halka satış vardı. Bir sürü halkam oldu. " Aşk bir havuzdur. İçine aptallar düşer. Beni ittiler " Bu iş yerinde haftada birgün sigara içmek yasaktır oda bugündür.. " Babama değerimi sordum "Dünyalar kadar dedi"dünyanın değerini sordum "Beş para etmez dedi" :) " Kadınlar basit şeylerden hoşlanır, mesela ERKEKLERDEN!!!!!! . " Aşk dünya sofrasında yenilen en büyük kazıktır " Dünya bir gündür oda bu gündür " Adamın birisi donmuş karısıda atlet! " Ey yükselen yeni esil! İn ulan aşağı! " Sen ayrı kıyıda, Ben ayrı kıyıda, Aramızda dalgalar var... İyi de ben yüzme bilmem ki!!! " Ben bu gece bekçilik işini gözüm kapalı yaparım arkadaş.. " İlahi azrail sen insanı öldürürsün.. " Sürat felakettir. ( Kaplumbağa ) " Kadın hakkı diya birşey olmaz. Çünkü hakkı erkek ismidir. " Dikkat Dikkat !! 1965 yılında içilen kahvelerin hatırı dolmuştur! Tüm 1965 yılında kahva içenlere duyurulur: Kurtuldunuz !!!... " Vicdanı tertemizdeki. Zira onu hiç kullanmamıştı.. " Otelimizde hamam böceği bulunmaz, Fareler onları temizliyor. " Bos siselerin degil gecmeyen günlerin sarhosuyum. " Her başarılı öğrencinin arkasında kopya olabilir. " Herkez sakız çiğner ama benim gibi patlatamaz. " Birinciler olmasaydi ikincilerde kazanırdı. " Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM " AŞK karşısındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasındaki geçen zamandır. " Eger evrende bizden başka uygarlık yok ise, büyük bir yer israfıyla karşı karşıyayız!!:P |