![]() |
Recep İvedik 2 |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Recep İvedik 2![]() Yönetmen: Togan Gökbakar Oyuncular: Şahan Gökbakar, Gülsen Özbakan Efe Babacan, Çağrı Büyüksayar Senaryo: Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne, Togan Gökbakar Görüntü Yönetmeni: Ertunç Şenkay Müzik: Oğuz Kaplangı Kurgu: Erkan Özekan Tür: Komedi Süre: 90 dk ![]() Yapım: 2009, Türkiye Dağıtımcı: Özen Film Gösterim tarihi: 13 Şubat 2009 Konu: Recep İvedik’in birbirinden komik durumlar yarattığı şehir hayatının anlatıldığı filmde Şahan Gökbakar’ın babaannesi rolündeki Gülsen Özbakan da şimdiden izleyici tarafından gönüllerde taht kuracağa benziyor ![]() ![]() ![]() :sm_upset: :sm_upset::sm_upset: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Recep İvedik 2 |
![]() |
![]() |
#2 |
aksel
|
![]() Cevap : Recep İvedik 2cok sacma fılm bence
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Recep İvedik 2ewt saçma olabilr ama gldürebiliyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Recep İvedik 2ben 2 bölümünü de izledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konu için tşkrllr
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Recep İvedik 2herkes sveiyesizdi şöyleydi böyledi ne derse desin sonuç olarak güldürüyor ya ben ona bakarım=)) süperdi tek kelimeyle esmer_yarın dediği gibi ihtiyacı oluyor bazen insanın gülmeye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Recep İvedik 2Alıntı:
insanı güldüren tarafından çok, küfürlerin veriliş biçimleri daha çok düşündürüyor ![]() ![]() ![]() Biz filmi izledikten sonra şöyle düşündük; acaba filmi çevirdikten sonra izlememişler mi? unutmuşlar mı? Bazı yerleri atlamışlar bağlantısız ve alakasız ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JOKER
|
![]() Cevap : Recep İvedik 2bazı sahneler dışında bende gülmedim pek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Recep İvedik 2abi recep ivedik mükemmel eleştirenlerin bence hayatla ilgili takıntıları vardır ![]() ![]() ![]() bazı sonuçlar ve öğretici bilgiler öğrenmek için gidilmez belirli filmlere sadece eğlenmek için gidilir seviyesizdi diyenleri anlayamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Recep İvedik 2buda bi bakış açısı tabi bence eğlenceli ama 1 ![]() ![]() ve çok seviyesiz ve saçma diyemeyiz çünkü o adam gerçekte hala aramızda olan insanları canlandırıyo ve bunun gerçekliğide insanları güldürebiliyo ayrıca zaten bu konu adama çevresindeki bu tip kişiler tarafından ilham gelmişki yazmış ki zaten amaç gülmek buna gülmüyosan bu tip konulara gülmez ve gibip ata veya cem abiye :D:D (zaten hala oğluya) danışabilirler olmadı geriye kalan espri yapan kişilere (başkada adam akıllı güldüren yok) kısacası gonuşma layn :D:D:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cevap : Recep İvedik 2Alıntı:
![]() Ayrıca ben oraya küfür öğrenmek veya veriliş biçimlerine dikkat etmek için değil sadace 2 saaat için gülmek istedim ![]() ![]() ![]() Bu yani ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|