ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Radyo, Sinema ve Tiyatro (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=280)
-   -   Recep İvedik 2 (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=64278)

GöKKuŞaĞı 02-14-2009 12:42 PM

Recep İvedik 2

Yönetmen: Togan Gökbakar
Oyuncular: Şahan Gökbakar, Gülsen Özbakan Efe Babacan, Çağrı Büyüksayar

Senaryo: Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne, Togan Gökbakar
Görüntü Yönetmeni: Ertunç Şenkay
Müzik: Oğuz Kaplangı
Kurgu: Erkan Özekan
Tür: Komedi
Süre: 90 dk.
Yapım: 2009, Türkiye
Dağıtımcı: Özen Film

Gösterim tarihi: 13 Şubat 2009

Konu: Recep İvedik’in birbirinden komik durumlar yarattığı şehir hayatının anlatıldığı filmde Şahan Gökbakar’ın babaannesi rolündeki Gülsen Özbakan da şimdiden izleyici tarafından gönüllerde taht kuracağa benziyor...
:sm_upset: :sm_upset::sm_upset:

aksel 02-23-2009 07:09 PM

Cevap : Recep İvedik 2

cok sacma fılm bence

meLankoLik_asaLet 02-23-2009 08:03 PM

ewt saçma olabilr ama gldürebiliyo.. bugn gittim gaytte eğlndm bazn ihtiyacı var insanın.. saçma şelerede olsa glmeye.

inci_tanesi 02-23-2009 08:08 PM

ben 2 bölümünü de izledim.Gayet komik :D çok da güldürüyor. Benim düşüncelerim böyle...
konu için tşkrllr

sudenaz 02-23-2009 09:59 PM

herkes sveiyesizdi şöyleydi böyledi ne derse desin sonuç olarak güldürüyor ya ben ona bakarım=))
süperdi tek kelimeyle esmer_yarın dediği gibi ihtiyacı oluyor bazen insanın gülmeye...

dejavu2009 03-05-2009 01:57 AM

Alıntı:

sudenaz tafarından gönderildi (Mesaj 259545)
herkes sveiyesizdi şöyleydi böyledi ne derse desin sonuç olarak güldürüyor ya ben ona bakarım=))
süperdi tek kelimeyle esmer_yarın dediği gibi ihtiyacı oluyor bazen insanın gülmeye...

bence film çok kötü,
insanı güldüren tarafından çok, küfürlerin veriliş biçimleri daha çok düşündürüyor...

Biz filmi izledikten sonra şöyle düşündük; acaba filmi çevirdikten sonra izlememişler mi? unutmuşlar mı?
Bazı yerleri atlamışlar bağlantısız ve alakasız...

JOKER 03-05-2009 04:30 AM

bazı sahneler dışında bende gülmedim pek..

delishhhh 03-05-2009 11:59 AM

abi recep ivedik mükemmel eleştirenlerin bence hayatla ilgili takıntıları vardır...
bazı sonuçlar ve öğretici bilgiler öğrenmek için gidilmez belirli filmlere sadece eğlenmek için gidilir seviyesizdi diyenleri anlayamıyorum. en itibar sahibi ve kendini ben çok seviyeliyim diye otrtalıkta gezenler bile yalnız kaldığı zamanlard mutlaka kendine göre seviyesizlikleri vardır... olay sadece şundan ibaret GÜL VE UNUT... sadece iki saat:)

Aragorn561 03-05-2009 06:09 PM

buda bi bakış açısı tabi

bence eğlenceli ama 1.film daha iyiydi gibi geldi bana.

ve çok seviyesiz ve saçma diyemeyiz çünkü o adam gerçekte hala aramızda olan insanları canlandırıyo ve bunun gerçekliğide insanları güldürebiliyo ayrıca zaten bu konu adama çevresindeki bu tip kişiler tarafından ilham gelmişki yazmış ki zaten amaç gülmek buna gülmüyosan bu tip konulara gülmez ve gibip ata veya cem abiye :D:D (zaten hala oğluya) danışabilirler olmadı geriye kalan espri yapan kişilere (başkada adam akıllı güldüren yok)

kısacası gonuşma layn :D:D:D:D

sudenaz 03-05-2009 09:43 PM

Alıntı:

dejavu2009 tafarından gönderildi (Mesaj 261827)
bence film çok kötü,
insanı güldüren tarafından çok, küfürlerin veriliş biçimleri daha çok düşündürüyor...

Biz filmi izledikten sonra şöyle düşündük; acaba filmi çevirdikten sonra izlememişler mi? unutmuşlar mı?
Bazı yerleri atlamışlar bağlantısız ve alakasız...

Sevgili dejavu size göre kötü olması adı üstünde size göredir.
Ayrıca ben oraya küfür öğrenmek veya veriliş biçimlerine dikkat etmek için değil sadace 2 saaat için gülmek istedim ...
Bu yani....