Zeytinyağlı Havuç Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zeytinyağlı Havuç Nasıl YapılırZeytinyağlı Havuç Tarifi Zeytinyağlı Havuç nasıl yapılır Malzemeler 6-7 adet havuç 1 adet kuru soğan 1 kahve fincanı pirinç 1/2 demet maydanoz 3 adet kesme şeker Sıvı yağ Zeytinyağlı Havuç Yapılışı Soğanlar biraz sıvı yağ ile kavrulur Kabuğu soyulup bir parmak kalınlığında verev kesilmiş havuçlar tencereye alınıp soğanlar ile birlikte kavurmaya devam edilir 1 su bardağı su eklenip, pirinçler de tencereye alınır Şekeri ve tuzu ayarlanıp, havuçlar yumuşayana dek pişirilir Soğuk servis yapılır![]() Arzu edilirse sarmısaklı yoğurt ile servis yapılabilir ![]() Attached Thumbnails |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|