![]() |
Zeytinyağlı Havuç Nasıl Yapılır
Zeytinyağlı Havuç Tarifi
Zeytinyağlı Havuç nasıl yapılır Malzemeler 6-7 adet havuç 1 adet kuru soğan 1 kahve fincanı pirinç 1/2 demet maydanoz 3 adet kesme şeker Sıvı yağ Zeytinyağlı Havuç Yapılışı Soğanlar biraz sıvı yağ ile kavrulur. Kabuğu soyulup bir parmak kalınlığında verev kesilmiş havuçlar tencereye alınıp soğanlar ile birlikte kavurmaya devam edilir. 1 su bardağı su eklenip, pirinçler de tencereye alınır. Şekeri ve tuzu ayarlanıp, havuçlar yumuşayana dek pişirilir. Soğuk servis yapılır. Arzu edilirse sarmısaklı yoğurt ile servis yapılabilir. Attached Thumbnails |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.