![]() |
Komik diyaloglar |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Komik diyaloglar-Bölüm ne? - Makine mühendisliği - Kaç tane kız var sizde ?? - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Mesleğin ne evladım? - Kimya mühendisiyim amca ![]() - Sabun, şampuan falan ![]() ![]() ![]() - Yok amca öyle değil; daha bir zor ![]() Arkeoloji bölümünde okuyan bir kişi tarafından, bilgisayar mühendisliğinde okuyan bir kişiye yöneltilmiş soru: - Abi sen bilgisayar mühendisliğinde okuyordun dimi? - Evet ![]() - Size hackerlik yapmayı öğretiyorlar mi, böyle bir ders var mi? - Sizde de tarihi eser kaçakçılığı diye bir ders var mi? - Bilgisayar mühendisliğini kazandığına göre çok zeki olmalısın ![]() - Yok ya o kadar değil - Salak misin yani? - Hmm yazılım mühendisliği nasıl oluyor o? - Bilgisayar yazılımı üzerine ![]() - Yazı mi yazıyorsun yani bilgisayarda? - Evet yazı yazıyorum bilgisayarda ![]() - Ahmet makine mühendisliği zor muydu? - Tabi olum ![]() ![]() ![]() ![]() - Helal olsun valla ![]() kaç gündür ![]() ![]() ![]() -Allah belanı versin derim başka bişey demem ![]() - Sen simdi ne okuyordun? - Bilgisayar mühendisliği - Evladım boşuna okuyorsunuz siz, simdi çocukların hepsi bilgisayar kurdu, bizim oğlan bütün gün Internet cafede ![]() -Tabii amca, anlıyorum ![]() ![]() - Ne okuyorsun sen? - Peyzaj mimarlığı - Ne yapar o? - Doğal çevreyi bozmadan insan gereksinimlerini karşılamak için incelemeler ve planlar yapar ![]() yolların ![]() ![]() ![]() ![]() - Ha yani bahçıvan olucan!
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bessraa
|
![]() süppeerr yaahhhh - Mesleğin ne evladım? - Kimya mühendisiyim amca ![]() - Sabun, şampuan falan ![]() ![]() ![]() - Yok amca öyle değil; daha bir zor ![]() yannee oku oku da noluoo :D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
puslu
|
![]() Bilgisayar mühendisliğini kazandığına göre çok zeki olmalısın ![]() - Yok ya o kadar değil - Salak misin yani? Eline sağlık asyaland:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() Arkeoloji bölümünde okuyan bir kişi tarafından, bilgisayar mühendisliğinde okuyan bir kişiye yöneltilmiş soru: - Abi sen bilgisayar mühendisliğinde okuyordun dimi? - Evet ![]() - Size hackerlik yapmayı öğretiyorlar mi, böyle bir ders var mi? - Sizde de tarihi eser kaçakçılığı diye bir ders var mi? işte bu çok güzel tşklr asyaland
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|