![]() |
Komik diyaloglar
-Bölüm ne? - Makine mühendisliği - Kaç tane kız var sizde ?? -........ - Mesleğin ne evladım? - Kimya mühendisiyim amca. - Sabun, şampuan falan... - Yok amca öyle değil; daha bir zor. Arkeoloji bölümünde okuyan bir kişi tarafından, bilgisayar mühendisliğinde okuyan bir kişiye yöneltilmiş soru: - Abi sen bilgisayar mühendisliğinde okuyordun dimi? - Evet. - Size hackerlik yapmayı öğretiyorlar mi, böyle bir ders var mi? - Sizde de tarihi eser kaçakçılığı diye bir ders var mi? - Bilgisayar mühendisliğini kazandığına göre çok zeki olmalısın. - Yok ya o kadar değil - Salak misin yani? - Hmm yazılım mühendisliği nasıl oluyor o? - Bilgisayar yazılımı üzerine. - Yazı mi yazıyorsun yani bilgisayarda? - Evet yazı yazıyorum bilgisayarda. (la havle) - Ahmet makine mühendisliği zor muydu? - Tabi olum. termo, mukavemet, akışkanlar.. bunları gecene kadar arkamdaki kıllar ağardı. - Helal olsun valla. Ya benim evdeki musluğa bi bakıversene, damlatıyor kaç gündür.. o da akışkan sonuçta. he ne dersin? -Allah belanı versin derim başka bişey demem. - Sen simdi ne okuyordun? - Bilgisayar mühendisliği - Evladım boşuna okuyorsunuz siz, simdi çocukların hepsi bilgisayar kurdu, bizim oğlan bütün gün Internet cafede. -Tabii amca, anlıyorum.. - Ne okuyorsun sen? - Peyzaj mimarlığı - Ne yapar o? - Doğal çevreyi bozmadan insan gereksinimlerini karşılamak için incelemeler ve planlar yapar. Kentlerdeki parkların, bahçelerin, tarım alanlarının ve yolların.... - Ha yani bahçıvan olucan! |
süppeerr yaahhhh
- Mesleğin ne evladım? - Kimya mühendisiyim amca. - Sabun, şampuan falan... - Yok amca öyle değil; daha bir zor. yannee oku oku da noluoo :D:D |
Bilgisayar mühendisliğini kazandığına göre çok zeki olmalısın.
- Yok ya o kadar değil - Salak misin yani? Eline sağlık asyaland:) |
Arkeoloji bölümünde okuyan bir kişi tarafından, bilgisayar mühendisliğinde
okuyan bir kişiye yöneltilmiş soru: - Abi sen bilgisayar mühendisliğinde okuyordun dimi? - Evet. - Size hackerlik yapmayı öğretiyorlar mi, böyle bir ders var mi? - Sizde de tarihi eser kaçakçılığı diye bir ders var mi? işte bu çok güzel tşklr asyaland |