Dost |
12-25-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
DostHani,diyorum da,insanin gercekten mükemmel bir dostu olsa "Ona",söyle,içine sindire-sindire,kocaman bir sarilsa Yüreklilikle soylediginiz" Canim benim!dediginiz Telefonda bile saatlerce konuştuğunuz,sıcacık biri Cesur,sempatik,azimli,kararlı Arayan,soran,"Seni özlüyorum"diyen biri Böyle bir canli ile her şeyi konuşabilir, paylaşabilirsiniz Yanıltmaz! Anlayişla karşilar her şeyi Hatalari,günahlari-sevaplari, her bir şeyi konuşabilirsiniz onunla bir arayiş içinde olmanıza gerek yoktur O kendiliğinden çıka gelir zatenBir gun bakarsınız,kapınızda Bir da bakmışsınız sımsıcak sohbetler,derin konular,sırlar,paylaşımlar Kimseye söyleyemediğinizi, en yakınınıza anlatamadığınızı,geçmişteki İzleri,geleceğe dairlerinizi,sadece ona anlatır olursunuz Kadin,erkek farketmez Bir dost bulun!Ama gerçek olsun Aradığınızda işinizi degil,sizi soran Kötü gününüzde ev sahibi, iyi gününüzde kiracınız olsun Anlatsın,konuşsun,açık-seçik,korkmadan yaşasin Güvensin! Cinsiyeti olmasın! Bir kartal kadar haşin,bir maymun kadar şaklaban, bir ceylan kadar narin olsun Doğrulari söylesin Gözleriyle ve kalpten konuşsun Yaşasin! Doya doya yaşasin,doya doya yaşatsın Beyninden değil,yüreğinden versin "Olsun varsın!paylasırım"desin Bir dostunuz olsun Sizi ve benliğinizdekileri paylassin Dost olsun! AmaGercek bir dost
12-25-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : DostGerçek bir dost bulmak çok zor güzel paylaşımın için teşekkürler gülgüzeli
12-25-2008 | #3 |
gülgüzeli
|
Cevap : DostKesinlikle çok zor Vakit ayırdığın için teşekkürler Gözyaşı |
Cevap : Dost |
12-25-2008 | #4 |
bonsoir
|
Cevap : DostDost olsun! AmaGercek bir dost Çok doğruÖyle biri yok derseniz,Sİz gerçek bir dost olunn DosTça KalıN:56:58 |
12-26-2008 | #5 |
gülgüzeli
|
Cevap : Dostbonsoir>>Yorum için teşekkürler Siz gerçek bir dost olun demişiniz de fakat siz gerçek bi dost olduğunuz da karşıdaki kişinin dost olmadığını gördüğünüz de işte ozaman diyosunuz dost bulmak çok zor |
12-27-2008 | #6 |
bonsoir
|
Cevap : DostÇok haklısınız Ama ben, her zaman şunu savunurum:::Rabbim herkesin kalbine göre verirBuna gönülden inanın DostÇa KalıN:56:58 |
12-30-2008 | #8 |
haticee
|
Cevap : Dostgercekten güzel bi paylasımtesekkrler
12-30-2008 | #9 | |
Gözyaşı
|
Cevap : DostAlıntı:
|
|
12-30-2008 | #10 |
gülgüzeli
|
Cevap : Dosthaticee>>Teşekkürler okuyan gözlerine sağlık Gözyaşı>>Aynen öyle helal olsun ve kıymetini bilsin (Bula bilirseniz tabii,hiç sanmıyorum ama) |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|