![]() |
Dost
Hani,diyorum da,insanin gercekten
mükemmel bir dostu olsa... "Ona",söyle,içine sindire-sindire,kocaman bir sarilsa... Yüreklilikle soylediginiz..." Canim benim!..dediginiz... Telefonda bile saatlerce konuştuğunuz,sıcacık biri... Cesur,sempatik,azimli,kararlı... Arayan,soran,"Seni özlüyorum"diyen biri. Böyle bir canli ile her şeyi konuşabilir, paylaşabilirsiniz. Yanıltmaz! Anlayişla karşilar her şeyi... Hatalari,günahlari-sevaplari, her bir şeyi konuşabilirsiniz onunla... bir arayiş içinde olmanıza gerek yoktur. O kendiliğinden çıka gelir zaten.Bir gun bakarsınız,kapınızda... Bir da bakmışsınız sımsıcak sohbetler,derin konular,sırlar,paylaşımlar... Kimseye söyleyemediğinizi, en yakınınıza anlatamadığınızı,geçmişteki İzleri,geleceğe dairlerinizi,sadece ona anlatır olursunuz. Kadin,erkek farketmez. Bir dost bulun!Ama gerçek olsun. Aradığınızda işinizi degil,sizi soran... Kötü gününüzde ev sahibi, iyi gününüzde kiracınız olsun. Anlatsın,konuşsun,açık-seçik,korkmadan yaşasin. Güvensin! Cinsiyeti olmasın! Bir kartal kadar haşin,bir maymun kadar şaklaban, bir ceylan kadar narin olsun. Doğrulari söylesin. Gözleriyle ve kalpten konuşsun. Yaşasin! Doya doya yaşasin,doya doya yaşatsın. Beyninden değil,yüreğinden versin. "Olsun varsın!paylasırım."desin. Bir dostunuz olsun. Sizi ve benliğinizdekileri paylassin... Dost olsun! Ama...Gercek bir dost.. |
Cevap : Dost
Gerçek bir dost bulmak çok zor güzel paylaşımın için teşekkürler gülgüzeli
|
Kesinlikle çok zor.
Vakit ayırdığın için teşekkürler Gözyaşı. |
Dost olsun!
Ama...Gercek bir dost.. Çok doğru...Öyle biri yok derseniz,...Sİz... gerçek bir dost olunn DosTça KalıN:56:58 |
bonsoir>>Yorum için teşekkürler...
Siz gerçek bir dost olun demişiniz de fakat siz gerçek bi dost olduğunuz da karşıdaki kişinin dost olmadığını gördüğünüz de işte ozaman diyosunuz dost bulmak çok zor. |
Çok haklısınız .Ama ben, her zaman şunu savunurum:::Rabbim herkesin kalbine göre verir...Buna gönülden inanın....
DostÇa KalıN:56:58 |
Teşekkürler...
İnşallah |
gercekten güzel bi paylasım...tesekkrler
|
Alıntı:
|
haticee>>Teşekkürler okuyan gözlerine sağlık.
Gözyaşı>>Aynen öyle helal olsun ve kıymetini bilsin. (Bula bilirseniz tabii,hiç sanmıyorum ama) |