![]() |
Yükseklik Korkusu Olan Şiirimden Aşağıya Bakmasın! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yükseklik Korkusu Olan Şiirimden Aşağıya Bakmasın!Yükseklik Korkusu Olan Şiirimden Aşağıya Bakmasın! Kendinizi üç cümleyle anlatın yazıyordu bir ankette, 1) Ben çok yalnızım ![]() Yeryüzündeki tüm yalnızlıkları öksüz kalmasınlar diye sahiplenen bir aptalım ![]() 2) Beddua benim adım ![]() Şiirimi cin çarptı o yüzden ağzı burnu yamuk satırlarımın ![]() 3) Bu benim ilk intiharım ![]() Beynime doladığım ipe boynumu asıp, kendimi kasıklarıma doğru sarkıttım ![]() Üç günlük dünyada, üç satırdan ibaret kişiliğimle, üç kişilik bir aşka düşmüştüm ![]() Ve sadece aylar değildi 31 çeken ![]() Yüreğimde geleceksin diye hayallerle avutuyordu kendini bilmeden ![]() Otur şöyle ![]() Soluklan ![]() Soluk al ulan! Hep acıdan benim nefesim kesilecek değil ya? Nefes al ![]() Nefsini hangi yatakta bıraktıysan onu da al gel, Daha konuşacağımız şeyler var ![]() Kahretsin! Çok güzelsin ![]() Sakın geri gelme ![]() Benim onca acıma, onca yalnızlığıma, onca gözyaşıma yazık edersin ![]() Bak bir sürü şiir geldi dünyaya senden ![]() İyi ki gitmişsin ![]() İyi ki bize yazık etmişsin ![]() Hadi git ![]() Allah’ın cezası gitme’lerimi ne olursun ellerinle geriye it ![]() Hadi git ![]() Allah canını alsın tüm yalvarışlarımın, sen aldırma hiçbirine git! Gitti ![]() Allah’ım bu bir cinayetti sadece senin gördüğün ![]() Hiçbir delil yoktu geriye kalan ![]() O’nun bir yüreği yoktu çünkü ![]() Ben o yüzden öldüm ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|