![]() |
Yüreğim Seni Çok Sevdi Ama Şimdi O Yürek Talan O Yürek Yangın Yeri... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim Seni Çok Sevdi Ama Şimdi O Yürek Talan O Yürek Yangın Yeri...Meğerse herşeyin yalanmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim Seni Çok Sevdi Ama Şimdi O Yürek Talan O Yürek Yangın Yeri ![]() ![]() ![]() Bir senemi heba etmişim sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi kadersizliğime yanıyorum bu biçare gönlüm siz erkeklerin elinde paramparça oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biriktiriyorum kalbimde ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüreğim Seni Çok Sevdi Ama Şimdi O Yürek Talan O Yürek Yangın Yeri... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğim Seni Çok Sevdi Ama Şimdi O Yürek Talan O Yürek Yangın Yeri...Aşkınla ölürüm, derdin hep bana ![]() ![]() ![]() Sevdanı anlatan sözler yalanmış ![]() ![]() ![]() Hani, mutluluklar verirdim sana ![]() ![]() ![]() Benimle verdiğin pozlar yalanmış ![]() ![]() ![]() Gözlerin, gözüme hani dost idi ![]() ![]() ![]() O can, yollarıma hani post idi ![]() ![]() ![]() Bensizlik ölüme bedel kast idi ![]() ![]() ![]() Bakınca kızaran yüzler yalanmış ![]() ![]() ![]() Benimle yaşardın bahar, yaz gibi ![]() ![]() ![]() Sarılır öperdin gelin, kız gibi ![]() ![]() ![]() Ayrılık çalarsın şimdi saz gibi ![]() ![]() ![]() Öpünce aldığın hazlar yalanmış ![]() ![]() ![]() Saçlarına gonca güller takardın ![]() ![]() ![]() Dualar ederde, mumlar yakardın ![]() ![]() ![]() Sen bu ayrılığı nerden çıkardın ![]() ![]() ![]() Gözlerime bakan gözler yalanmış ![]() ![]() ![]() Direnir zamana karşı koyardın ![]() ![]() ![]() Ayları tutarda günleri sayardın ![]() ![]() ![]() Şeytanla birleşir gözümü boyardın ![]() ![]() ![]() Yaşadığın bahar, yazlar yalanmış ![]() ![]() ![]() Ayrılık deyince düşerdin derde ![]() ![]() ![]() Set çeker aşkıma olurdun perde ![]() ![]() ![]() Meğerki beklermiş gönlün siperde ![]() ![]() ![]() Cilveli cilveli nazlar yalanmış ![]() ![]() ![]() Plaklar susmazdı, çalardı şarkın ![]() ![]() ![]() Suyumu kesildi aşk denen çarkın ![]() ![]() ![]() Anladım ki yokmuş zalimden farkın ![]() ![]() ![]() Kalbindeki ateş, közler yalanmış ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|