![]() |
Yüreğim Seni Çok Sevdi Ama Şimdi O Yürek Talan O Yürek Yangın Yeri...
Meğerse herşeyin yalanmış. en baştan beri yalanmış herşeyin.Lanet olsun sana Senin o Bitmiycek dediğin sevgine.Sen nasıl bir insanmışsın be. benim duygularımla nasıl bir oyuncakmış gibi oynarsın. o ettiğin yeminler o sözler hepsi ama hepsi yalanmış.nasıl inandım nasıl.kendi saflığıma kızıyorum aslında.bana hep derdin ya sen benim safımsın diye.meğerse o zaman açıkladıgın anlamıyla değil sen beni salak yerine koymuşsun. senin dediğin saflık temiz kalplilik değil salaklıkmış.hani derler ya aşk insanın gözünü kör ediyor diye gerçekten öylemiş.senin nasıl bir adi oldugunu anlayamadım ben.seni diğerlerinden farklı tutarken meğerse senin onlardan hiçbir farkın yokmuş. Yüreğim Seni Çok Sevdi Ama Şimdi O Yürek Talan O Yürek Yangın Yeri... Bir senemi heba etmişim sana.ilk ayrıldığımızda onu güzel anılarımızla hatırlıycam bana güzel şeyler yaşattı diyordum.ama şimdi hepsinin altına bir yalan varmış.sen düzenbaz herifin tekiymişsin. ben neleri göze almıştım seninle beraberken.nelerden feragat etmiştim.keşke hiç çıkmasaydın karşıma keşke ben erkeklerden hep nefret etseydim keşke hiç güvenmeseydim kimseye ama mutlu olsaydım.şimdi ne erkeklere inancım kaldı ne bende bir ilişkiyi taşıycak güç.kalbim yorgun artık haketmediği sevgileri taşıdı bu yürek bu bedende hep. şimdi kadersizliğime yanıyorum bu biçare gönlüm siz erkeklerin elinde paramparça oldu.kırıldı yapıştırıldı birdaha kırıldı bir daha yapıştırıldı.ama artık ne kırılıyor ne yapıştırılıyor çünkü kalmadı bende sevgi aşk taşıycak bir yürek.yazıklar olsun sana!!! o verdiğim değergözlerinin içine bakışımseni hergün biraz daha fazla sevmemellerini tutmam meğerse hepsi hepsi harammış sana.lanet ediyorum şimdi o günlere ellerini tuttuğumagözlerine baktığıma ve en önemlisi o beş para etmez yüreğini sevdiğime...geceleri rüyama giriyor o sözlerin bana seni seviyorum deyişin.sonra sonra ne mi oluyor?yalanlarını fısıldıyor biri kulağıma işte ben şimdi hergün allaha dua ediyorum aynı rüyayı görmek için...çünkü bu rüyayı gördükçe sana olan sevgimin yerini nefretim alıyor.o bitmez dediğim aşkım tükendi artık.artık sana karşı nefret biriktiriyorum kalbimde.Helal olsun sana bu yüreği nefretle doldurduğun için... |
Yüreğim Seni Çok Sevdi Ama Şimdi O Yürek Talan O Yürek Yangın Yeri...
Aşkınla ölürüm, derdin hep bana... Sevdanı anlatan sözler yalanmış... Hani, mutluluklar verirdim sana... Benimle verdiğin pozlar yalanmış... Gözlerin, gözüme hani dost idi... O can, yollarıma hani post idi... Bensizlik ölüme bedel kast idi... Bakınca kızaran yüzler yalanmış... Benimle yaşardın bahar, yaz gibi... Sarılır öperdin gelin, kız gibi... Ayrılık çalarsın şimdi saz gibi... Öpünce aldığın hazlar yalanmış... Saçlarına gonca güller takardın... Dualar ederde, mumlar yakardın... Sen bu ayrılığı nerden çıkardın... Gözlerime bakan gözler yalanmış... Direnir zamana karşı koyardın... Ayları tutarda günleri sayardın... Şeytanla birleşir gözümü boyardın... Yaşadığın bahar, yazlar yalanmış... Ayrılık deyince düşerdin derde... Set çeker aşkıma olurdun perde... Meğerki beklermiş gönlün siperde... Cilveli cilveli nazlar yalanmış... Plaklar susmazdı, çalardı şarkın... Suyumu kesildi aşk denen çarkın... Anladım ki yokmuş zalimden farkın... Kalbindeki ateş, közler yalanmış... |