![]() |
Vuslatımız |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vuslatımızey sevilen ölümsüz sevdalara hoş geldin ![]() vazgeçilmeyen olmak, bir umut olmak, sevdikçe sevilmek, özlendikçe özlenmek ![]() ![]() ![]() ne güzel ![]() ah sevda türküm ![]() ![]() ![]() nerelerdesin? her güzellikte hatırlanan hatırlandıkça ağlatansın ![]() gölgesiz gecelerde gölgesini bulduğum, şu yaşlı yüreğimi, bükük boynumu koydum önüne ![]() ![]() ![]() susma söyle derdini, nedendir gidişin? serab olduğumda da bugün gibi sev beni ![]() vuslatımız, o sonsuz uykuda ![]() mecnun gibi, kerem gibi yanmışız ![]() ![]() ![]() ağlıyorsam, sebebimsin ![]() ![]() ![]() ey sevilen, yaradan , ne güzel yaratmış seni ! uzandım ellerine, yoksun ![]() bundan sonra aşkın adı hayal olsun ![]() acı-özlem ve yangın, aşkla anılır olsun ![]() ey sevilen, aşkın kaynağı! sevenini ardında gezdiren, büyüsü ayrılıktadır aşkın; bilmez misin? elimi yüreğine koysam, yanar ellerim ![]() şunu bil ki: her nerede ![]() ![]() ![]() hangi ağacın dibinde, hangi evin avlusunda olursan ol ![]() ![]() ![]() ışığınla aydınlatan, özleminle varım diyen sen, özlenmektesin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|