|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balık, çorbası, limonlu, tarifilimonlu, yapılışı |
![]() |
Limonlu Balık Çorbası Tarifi-Limonlu Balık Çorbası Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Limonlu Balık Çorbası Tarifi-Limonlu Balık Çorbası YapılışıLimonlu Balık Çorbası Nasıl Yapılır?-Limonlu Balık Çorbası Tarifi-Limonlu Balık Çorbası Yapılışı =malzemeler= 2 tatlı kaşığı ayçiçek yağı 250 g balık eti (beyaz renkli) 60 cl (2 1/2 su bardağı) tuzsuz tavuk suyu 1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi 4 çorba kaşığı limon suyu (taze sıkılmış) 1/2 tatlı kaşığı pul kırmızıbiber 6 ince limon dilimi =hazırlanışı= Ayçiçek yağını bir tencereye koyup tencereyi orta ateşe oturtarak yağı ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|