![]() |
Hoşçakal Gülüm... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hoşçakal Gülüm...Giderken, Tek kelimelik elvedana bile hazırdım ![]() Oysa sen; Bir " hoşcakal " demeden çekip gittin ![]() Ne düşler büyütmüştüm varlığında ![]() Oysa sen gitmeyi tercih ettin ![]() Ne acı besteler yaptım ruhumun gelgitlerinde ![]() En gururlu savaştı benimkisi ![]() Sensizlikte yaşarken Yalnızlığında savaşmak ![]() ![]() Tek bir silahım vardı ![]() O da karanlıklarımı aydınlatan gözlerin ![]() İnan gittiğinde " kendime " adıma üzülmedim ![]() Hayatımın hiçbir döneminde, Sevgide tamamlanmış bir resmim yoktu çünkü ![]() Oysa ben sana üzülür, Sana tasalanırım amansız gecelerde ![]() Fırtınalarda hangi limanlara sığınırsın ? Ayazlarda hangi ateşlerde ısınırsın ? Bilemiyorum ![]() Ben, gidişine değil; Yalnızlığımdaki ıslak gözlerine üzülürüm ![]() Kim bilir sen Bu saatlerde kuş tüyü yatağında Makyajsız düşlere gülümserken, Ben ayrılığın en derin okyanuslarına gömülürüm ![]() Çırpındıkça daha çok boğulurum yalnızlığında ![]() Şimdilerde, Sensiz bu yüreğe , Yoksulların acı yüzüne çizilmiş hüzünler doluyor ![]() Bir cehennem ateşinde yanıyor anılarım ![]() Bir de biri bitmeden diğeri yakılan sigaralarım ![]() Umutsuz değildim asla ![]() Ama o " veda etmeden " gidişinden sonra ![]() Her rüzgar içimi soğuttu ![]() Her nefes beni yalnızlıkla avuttu ![]() Gelmeyeceğini bile bile Yüreğimi sarkıttım umut kuyularına ![]() Bir avuç su ile hasretini söndürecekken Meğer kova kova " hasret yangınlarını" çekmişim ![]() Mutluysan eğer bensiz, Can çekişen kelebekler bile kanatlanmaya hazır ![]() Sönmüş yıldızlarım ise parlamaya ![]() Ne diyebilirim ki; Ben seni ölümüne sevmiştim ![]() Oysa sen; Gidişinde bir kelimeyi çok gördün bana ![]() Şimdi teninde haram eller dolaşırken Yüreğim ketum yalnızlığınla savaşırken Söylemediklerine gebe kalmış kelimeyi Dudaklarımda kanatarak söylüyorum; " Hoşcakal gülüm ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|