![]() |
Kızım Benim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızım BenimKızım benim! Acısı tatlılardan tatlı, sızım benim ![]() ![]() ![]() İnan bana! Sana güzel, cici, yavru meleğim Daha ne demeli bilmiyorum ![]() Oysa ki ben, seni senden daha çok seviyorum ![]() Kısmet olur da bir gün kavuşursa birbirine Aynı dine iman eden yüreklerimiz Anlarsın bunu, anarsın ![]() Cici, benim dudakları, hayalinden daha körpe kızım ![]() İçlenme! Evli olsam da yalnızım ![]() ![]() ![]() Ben, anamdan böyle doğmuşum Aynı menbaadan içmekle kanmıyor dudaklarım ![]() A benim güzel kuşum ![]() ![]() ![]() Bekleyeceğim seni Girsem bile yüz yaşıma ![]() Fırtınalı bir gökyüzü olan başıma Gelip, konacağın güne dek ![]() Ve ![]() ![]() ![]() Daha önce çatlarsa sabır taşım Lacivert bir gece, Ay, sarhoş olup suya düşünce Altın yaprakların uçuştuğu bir cenup güzü Eşelenmiş bir mangal gibi Pırıl pırılken gökyüzü Çalarım kapını ![]() Açmazsan, benimle birlikte kaçmazsan Çekilen hançerimin boş kalacaktır kını ![]() Ama sen, arkası al fistanlı Dağıstanlı bir çerkez kızı gibi uyar da bana Atlarsan atıma Mesele yok ![]() O dem, bir tanem Baş koyup dizlerine Seni davet ederim bir yasak cennetinin Engin denizlerine ![]() ![]() ![]() U***** ak köpüklü martıların deniz çığlıklı sürülerine açılırız bir tanem, Bilinmez iklimlerin görünmez sahillerine ![]() Orada sen, Her ne istersen bulursun ![]() Mesela; Dalında narı Balında arı, Körpe dudaklarında Tadılmamış günahların tadı Ve sonra Rıza Polat'ı ![]() Rıza Polat Akkoyunlu |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|