![]() |
Yağmura Gömülü Düşüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yağmura Gömülü DüşümYÜZÜ YAĞMURA GÖMÜLÜ DÜŞÜM Duruşun bir ayrılık resmi çiziyor Akşamın incelen sularına Susuşun yıkıyor beni en zayıf yerimden Bilmez miyim içindeki kederi Yüzü yağmura gömülü düşüm Böyle buğulu camlarda dalgın Gözlerin iklimini yitirmiş iki bulut Bulanıp durur bir uzak rüzgarla Aykırı mevsimler içinde Saçların saklar omuzlarındaki yükü ![]() ![]() Dönsen ve öpsem incitmeden Alının gücenik ülkesini Benim ömrümsün sen, onurum, geleceğim ![]() ![]() Gitmek hangi acıyı onarır ki Bilmez misin çare değil üzüntü ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yağmura Gömülü Düşüm |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yağmura Gömülü Düşümbu akşam o kadar durgun ki sular gömül benim gibi kedere diyor içimde maziden kalma duygular ağla geri gelmez günlerin diyor enginden engine koşarken ruzgar bende bir yolculuk heyecanı var yattığım kayaya çarpan dalgalar çıkıver sonsuz bir sefere diyor ey gönül gidenden ümidini kes kaçan bir hayale benziyor herkes kulağıma gaibten gelen ses buluşmalar kaldı mahşere diyor ![]() ![]() ![]() ![]() NECİP FAZIL KISAKÜREK_ YATTIĞIM KAYALAR |
![]() |
![]() |
![]() |
Yağmura Gömülü Düşüm |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yağmura Gömülü Düşümşimdi beni seninle sanarlar bana seni sorarlar habersizce yüzümdeki tebessümün hatrına sığınarak içimi acıtırlar adını her andıklarında unuturlar sende bıraktığım çoğul yanımı birinci:tekil bi cigara isterim yanımdakinden öteki susmakla vurur acımın morfinini arkamdaki,bana bi ölüyü anımsatan kendi gölgemmiş boşuna uzatmışım parmaklarımı gözlerindeki yaşı silmek için sevmeye yeni düştüğüm zamanlardaki şaşkın acemiliklerim kadar ustaca ve hayattaki yenilgilerim kadar sıradan bir yalnızlığa gömüyorum artık tÜm sevmelerimi susarken diyemediğim seni seviyorum eksikliğinde ki en çok sana yakısırdı sevmek yetemediğim yanlarına say yoksulluğumu telaşsız,pervasız yanına sokulmalarım şaşkın bi gÜvercin gibi ellerine dܺܺÜm hiçbiri geri getiremez kaybolan zamani,biliyorum sen ağlamanın bana bulutlardan daha cok yakıstığını bildiğin icin ıslatıyorsun şimdi kirpiklerimi bÜtÜn yolculuklarda seni özlÜyorum diye gidiyorsun gelemeyeceğim uzaklıklara hoşcakal |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|