![]() |
Sonucu Gercek ßir TesT |
![]() |
![]() |
#1 |
RaHaTSiZ
|
Sonucu Gercek ßir TesTGerçekten doğru arkadaşlar ve 1 soruluk bir test ![]() Iste sana karakterini ögrenmen için ücretsiz super bir firsat ![]() ![]() ![]() Hayal et simdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kulube görüyorsun ![]() ![]() küçük yatak ve ortada küçük yuvarlak bir masanin etrafinda 7 küçük sandalye var ![]() Masanin ortasindaki meyve tabaginda da 5 çesit meyve var ![]() a ![]() b ![]() c ![]() d ![]() e ![]() Hangi meyveyi seçersin? Seçenegin meyve senin karakterin hakkinda bilgi verecek ![]() ISTE SONUÇ: Lütfen asagiya inin ![]() SONUÇLAR: a ![]() ![]() b ![]() ![]() c ![]() ![]() d ![]() ![]() e ![]() ![]() Bahse girerim beni yumruklamak için yakalamak istiyorsunuz ![]() Zaten ben de bunu bana gönderen insani yakalamaya çalisiyorum sarsastic sarsastic sarsastic sarsastic sarsastic |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*scotland*
|
![]() harıkasın su sana bunu yollayanı bull beraber yumruklıyak :) paylasım ıcın saOL : H |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bessraa
|
![]() amanin yaahyhh süpper bşi bu yaahhhrofl harbiciim komedirofl chok thankss yaahhhhgrinmnnn pleasantry |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Rahatsız, sen kâhin misin? Yok, bu kadar kişinin yumruklama isteğini şıp diye tahmin etmişsin :) Teşekkürler, güzel paylaşım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|