Sizce O Gördüğüm Neydi? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sizce O Gördüğüm Neydi?Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum ![]() Ergenlik çağına girmem sebebiyle 2 5-3 aydır namaz kılmaya başladım Ama öyle zorunluluktan değil kendim isteyerek başladım Başladığımdan beri işlerim yolunda gitmeye notlarım yükselmeye başladı (Telkin faktörü de önemli tabii)![]() İşte efendim geçen akşam yatsı namazını kılarken sol tarafımda beyaz bişeyler gördüm Şekli tam belli değildi Sağdan sola doğru dönüyordu Küçük küçük daireler çiziyordu Çok ürpermedim![]() Sonra farz namazına geçince daha da bi beyazlaştı İçimden diyorum ki cin mi bu yoksa başka bişey mi diye merak ettim Tırsmaya başladım yavaştan Sonlara doğru geldiğimde gerçekten korkmaya başladım![]() İçimden diyorum ki ulan bu kötü bi niyetle burda olsa çoktan yapmıştı yapacağını ![]() Vitr namazında da sağımda belirdi Sonra namazım bitti,direk içeri koştum![]() Sonra korkum geçti Yatağıma uzanırken de çok büyük bir huzur hissettim![]() Sizce o beliren şeyler neydi arkadaşlar? Hayal görmüşsündür falan demeyin çünkü hayal falan değildi Teşekkürker ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|