![]() |
Sizce O Gördüğüm Neydi?
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum . Ergenlik çağına girmem sebebiyle 2.5-3 aydır namaz kılmaya başladım.Ama öyle zorunluluktan değil kendim isteyerek başladım.Başladığımdan beri işlerim yolunda gitmeye notlarım yükselmeye başladı.(Telkin faktörü de önemli tabii). İşte efendim geçen akşam yatsı namazını kılarken sol tarafımda beyaz bişeyler gördüm.Şekli tam belli değildi.Sağdan sola doğru dönüyordu.Küçük küçük daireler çiziyordu.Çok ürpermedim. Sonra farz namazına geçince daha da bi beyazlaştı.İçimden diyorum ki cin mi bu yoksa başka bişey mi diye merak ettim.Tırsmaya başladım yavaştan.Sonlara doğru geldiğimde gerçekten korkmaya başladım. İçimden diyorum ki ulan bu kötü bi niyetle burda olsa çoktan yapmıştı yapacağını. Vitr namazında da sağımda belirdi.Sonra namazım bitti,direk içeri koştum. Sonra korkum geçti.Yatağıma uzanırken de çok büyük bir huzur hissettim. Sizce o beliren şeyler neydi arkadaşlar? Hayal görmüşsündür falan demeyin çünkü hayal falan değildi. Teşekkürker. |