İlginç Rüyalar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlginç Rüyalar

Herkese Merhabalar
Sizinle başıma gelen küçük bir olayı paylaşmak istedimAslında pek büyütülecek birşey yok ama yinede ne olduğunu merak ediyorum uzun zamandırSizinde fikirlerinizi almak istedim

Başıma gelen ilk olay yaklaşık 2 ay önce olduRüyamda teyzemin oğlunu görmüştümÇok üzgündü ağlıyordu ve bende onu teselli ediyordumAma durumuna öyle bir üzülmüşüm ki uyandığımda bile içimin nasıl karardığını hissettimBu rüyayı gördüğüm günün bir sonraki gecesinde teyzemin oğlu saat 2300 civarında bizim eve gelmiştiOturduk sohbet falan ettikBir an rüyayı hatırladım ve içimden sormak geldi"Son zamanlarda başına kötü bi olay falan geldi mi?" dedim"Yoo ne oldu ki" dedi"Birşey yok seni rüyamda görmüştüm de" falan dedim ama çok uzatmak istemedim anlatmadım rüyayı1 saat sonra falan çıktı bizden evine gidiyorduTam geçirdik kapıdan ben bilgisayarımın başına dönmüştümDışarıdan köpek havlaması duyduk ve hoşt hoşt diye bağıran birinin sesiniHemen balkona çıktık ev 4 katta bizimBir baktım ki teyzemin oğlunun başına 2-3 köpek toplanmış,yere düşürmüşler caddenin bir kenarındaO da hoşt diye tekme atıyor köpeklereEvin önünde olunca esnafın da tepkileriyle köpekler kaçtılarDaha sonra durumunu öğrenmek için evlerine gittiğimizde "Sen beni rüyanda görmüştün dimi? Başıma kötü bişey geldiğini sormuştun nasıl oldu bu" falan dediŞaşırdım ama yinede pek büyütmedim bu olayı

Yaklaşık 1 ay boyunca hiç bunun gibi birşey yaşamadım1 ay sonra bunlar devam etmeye başladıRüyamda 30-35 yaşlarında bir adam gördümYaşının çok büyük olduğunu bilmeme rağmen adama karşı içimde değişik bir duygu oluştu rüyamdaAdam bizi evdeydi,koltukta yatıyorduAyağını sakatladığı için kalkamıyorduBende ona çorba falan götürüyordumVe ben nereye gidersem sürekli arkamdan bakıyorduAdamın yüzünü göremedim rüyamda ama vücut hatlarını herşeyini çok iyi hatırlıyorum kaslı bir vücudu vardıBu rüyayı gördükten 1 hafta sonra ayak bileğimi burktum ve doktora gittimGittiğim doktor bağ zedelenmesi dedi ilaç falan verdiEve dönerken verdiği ilaçları falan düşünürken,doktorla hiç göz göze gelmediğimizi farkettimSonra da gördüğüm rüyayı hatırladım bi andaO anda rüyamda gördüğüm kişinin o doktor olduğunu anladımVücut yapısını canlandırdım gözümün önünde herşeyiyle uyuyorduO olduğuna tamamen emindim yaniO gün eve geldiğim saatten sonra sürekli içimde bir huzursuzluk vardıSürekli bişeyler canımı sıkıyorduOnu tekrar görmen gerek diyorlardı sanki banaYakın arkadaşımın annesi kısa bir süreliğine o hastanede kalacaktıOna anlattım durumu gel beraber gidelim dediBende tamam dedim hastane biraz uzak olduğu için tramvayla gidiyordukTramvay yolda küçük bir kaza yaptı10 dakika gecikmeli de olsa vardık hastaneyeTam hastanenin kapısının önüne gelmiştik ortopedi polikinliğine doğru ilerliyorduk ki çok değişik bir duygu hissettimYere bakıyordum bir anda kafamı kaldırma isteği duydumKafamı kaldırdığımda karşımda o doktoru gördümHemen kafamı eğdim arkadaşımı dürttüm bak bu oydu işte dedimYanımızdan geçip gittiPolikinliğe girmeden arkamı dönüp bidaha bakayım dedimAynı anda adam da kafasını çevirip bana baktıGözlerini kıstı sanki birini hatırlamaya çalışıyormuş gibiDayanamadım hemen kafamı çevirdim girdim içeri

Sonra olay hakkında konuşmaya başlayınca doktorun hastanenin bir bölümünden diğerine geçmesi en fazla 20 saniye sürerEğer o arada yakalayamasaydım büyük ihtimalle onu birdaha göremezdimTramvay kazası,diğer herşey bize zaman kaybettirdiSanki özellikle karşılaşmamız için yapılmış gibiAma adam 30-35 yaşında evli barklı çoluk çocuğu bile vardırGenç falan olsa dersiniz ki evleneceğim adam bu şöyle böyleAma hiçbir anlam çıkaramadım ben bundanAynı adamı rüyamda 1 kez daha gördümAma gitmedim tekrar bunun bir sonu yok diyeAynı zamanda son zamanlarda sürekli böyle rüyalar görüyorumMesela gece yatıyorum kar falan yokRüyamda kar yağdığını görüyorum bakıyorum ki sabah gerçekten kar yağmışGeçen gün rüyamda uzun zamandır aradığım bir yüzüğümü gördüm,sabah annem bana yüzüğünü buldum diye koşarak geldiGün içinde bir isim aklıma geliyorBir anda bir tanıdığımın ismiAynı gün içinde mutlaka görüyorum onuSon zamanlarda azaldı bu rüyalar ama gerçekten merak ediyorum keşke daha derin anlamlar çıkarabileceğim şeyler olsaArkadaşım durugörü falan diyor ama var mıdır bununla bir alakası?

Okuduğunuz için sağolun biraz uzun oldu kusura bakmayın (: Bende böyle paylaşmak istedimYorumlarınız için şimdiden teşekkürler (:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com