ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   ForumSinsi Ansiklopedisi (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=476)
-   -   İlginç Rüyalar (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=520919)

Prof. Dr. Sinsi 08-20-2012 11:44 PM

İlginç Rüyalar

Herkese Merhabalar
Sizinle başıma gelen küçük bir olayı paylaşmak istedim.Aslında pek büyütülecek birşey yok ama yinede ne olduğunu merak ediyorum uzun zamandır.Sizinde fikirlerinizi almak istedim.

Başıma gelen ilk olay yaklaşık 2 ay önce oldu.Rüyamda teyzemin oğlunu görmüştüm.Çok üzgündü ağlıyordu ve bende onu teselli ediyordum.Ama durumuna öyle bir üzülmüşüm ki uyandığımda bile içimin nasıl karardığını hissettim.Bu rüyayı gördüğüm günün bir sonraki gecesinde teyzemin oğlu saat 23.00 civarında bizim eve gelmişti.Oturduk sohbet falan ettik.Bir an rüyayı hatırladım ve içimden sormak geldi."Son zamanlarda başına kötü bi olay falan geldi mi?" dedim."Yoo ne oldu ki" dedi."Birşey yok seni rüyamda görmüştüm de" falan dedim ama çok uzatmak istemedim anlatmadım rüyayı.1 saat sonra falan çıktı bizden evine gidiyordu.Tam geçirdik kapıdan ben bilgisayarımın başına dönmüştüm.Dışarıdan köpek havlaması duyduk ve hoşt hoşt diye bağıran birinin sesini.Hemen balkona çıktık ev 4. katta bizim.Bir baktım ki teyzemin oğlunun başına 2-3 köpek toplanmış,yere düşürmüşler caddenin bir kenarında.O da hoşt diye tekme atıyor köpeklere.Evin önünde olunca esnafın da tepkileriyle köpekler kaçtılar.Daha sonra durumunu öğrenmek için evlerine gittiğimizde "Sen beni rüyanda görmüştün dimi? Başıma kötü bişey geldiğini sormuştun nasıl oldu bu" falan dedi.Şaşırdım ama yinede pek büyütmedim bu olayı.

Yaklaşık 1 ay boyunca hiç bunun gibi birşey yaşamadım.1 ay sonra bunlar devam etmeye başladı.Rüyamda 30-35 yaşlarında bir adam gördüm.Yaşının çok büyük olduğunu bilmeme rağmen adama karşı içimde değişik bir duygu oluştu rüyamda.Adam bizi evdeydi,koltukta yatıyordu.Ayağını sakatladığı için kalkamıyordu.Bende ona çorba falan götürüyordum.Ve ben nereye gidersem sürekli arkamdan bakıyordu.Adamın yüzünü göremedim rüyamda ama vücut hatlarını herşeyini çok iyi hatırlıyorum kaslı bir vücudu vardı.Bu rüyayı gördükten 1 hafta sonra ayak bileğimi burktum ve doktora gittim.Gittiğim doktor bağ zedelenmesi dedi ilaç falan verdi.Eve dönerken verdiği ilaçları falan düşünürken,doktorla hiç göz göze gelmediğimizi farkettim.Sonra da gördüğüm rüyayı hatırladım bi anda.O anda rüyamda gördüğüm kişinin o doktor olduğunu anladım.Vücut yapısını canlandırdım gözümün önünde herşeyiyle uyuyordu.O olduğuna tamamen emindim yani.O gün eve geldiğim saatten sonra sürekli içimde bir huzursuzluk vardı.Sürekli bişeyler canımı sıkıyordu.Onu tekrar görmen gerek diyorlardı sanki bana.Yakın arkadaşımın annesi kısa bir süreliğine o hastanede kalacaktı.Ona anlattım durumu gel beraber gidelim dedi.Bende tamam dedim hastane biraz uzak olduğu için tramvayla gidiyorduk.Tramvay yolda küçük bir kaza yaptı.10 dakika gecikmeli de olsa vardık hastaneye.Tam hastanenin kapısının önüne gelmiştik ortopedi polikinliğine doğru ilerliyorduk ki çok değişik bir duygu hissettim.Yere bakıyordum bir anda kafamı kaldırma isteği duydum.Kafamı kaldırdığımda karşımda o doktoru gördüm.Hemen kafamı eğdim arkadaşımı dürttüm bak bu oydu işte dedim.Yanımızdan geçip gitti.Polikinliğe girmeden arkamı dönüp bidaha bakayım dedim.Aynı anda adam da kafasını çevirip bana baktı.Gözlerini kıstı sanki birini hatırlamaya çalışıyormuş gibi.Dayanamadım hemen kafamı çevirdim girdim içeri.

Sonra olay hakkında konuşmaya başlayınca doktorun hastanenin bir bölümünden diğerine geçmesi en fazla 20 saniye sürer.Eğer o arada yakalayamasaydım büyük ihtimalle onu birdaha göremezdim.Tramvay kazası,diğer herşey bize zaman kaybettirdi.Sanki özellikle karşılaşmamız için yapılmış gibi.Ama adam 30-35 yaşında evli barklı çoluk çocuğu bile vardır.Genç falan olsa dersiniz ki evleneceğim adam bu şöyle böyle.Ama hiçbir anlam çıkaramadım ben bundan.Aynı adamı rüyamda 1 kez daha gördüm.Ama gitmedim tekrar bunun bir sonu yok diye.Aynı zamanda son zamanlarda sürekli böyle rüyalar görüyorum.Mesela gece yatıyorum kar falan yok.Rüyamda kar yağdığını görüyorum bakıyorum ki sabah gerçekten kar yağmış.Geçen gün rüyamda uzun zamandır aradığım bir yüzüğümü gördüm,sabah annem bana yüzüğünü buldum diye koşarak geldi.Gün içinde bir isim aklıma geliyor.Bir anda bir tanıdığımın ismi.Aynı gün içinde mutlaka görüyorum onu.Son zamanlarda azaldı bu rüyalar ama gerçekten merak ediyorum keşke daha derin anlamlar çıkarabileceğim şeyler olsa.Arkadaşım durugörü falan diyor ama var mıdır bununla bir alakası?

Okuduğunuz için sağolun biraz uzun oldu kusura bakmayın (: Bende böyle paylaşmak istedim.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler (: