Reiki Masterlar İçin Enerji Alanı Ve Çakraları Koruma Tekniği |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Reiki Masterlar İçin Enerji Alanı Ve Çakraları Koruma TekniğiÖncelikle her zaman olduğu gibi ![]() ![]() ![]() "Kalbimi ve benliğimi Reiki'ye açıyorum" diyerek Reiki kanalımızı açıyoruz ![]() Sonra sırasıyla ![]() ![]() ![]() 1 İki elimizle birden vücudumuzun Ön tarafımıza büyük bir 1 sembol çiziyoruz![]() 2 Yine vücudumuzun ön tarafına büyük bir 1 sembol çiziyoruz ve bunu alıp vücudumuzun arka tarafına koyuyoruz![]() ![]() ![]() (Ben bu işlemi vucudun sağına, soluna ve ayakları da dahil edicek şekilde uzatarak yapmayı tercih ediyorum ![]() ![]() Yaani 1 sembolü ön ,arka, sağ , sol , ve ayakları da dahil ederek çiziyorum Tercih meselesi![]() )3 Daha sonra tek tek Kök çakradan başlayarak aşağıdan yukarı doğru 7 çakramıza sırasıyla![]() ![]() ![]() 1 çakra (1 ve 2 sembol) 2 çakra (1 ve 2 sembol)![]() ![]() şeklinde yukarı doğru sırasıyla çiziyoruz![]() ![]() İsterseniz 7 yaani Taç çakraya master sembolü de çizebilirsiniz (ben öyle yapıyorum)4 Son olarak da yine vücudumuzun ön tarafına![]() ![]() Önce buyuk bir 2 sembol Sonra 3 sembol ve master sembolü çizip kapatıyoruz![]() ![]() ![]() (Sembolleri çizerken vudumuzu kaplıycak şekilde olmasına ve sembollerin mantralarını 3 kez tekrar etmeyi unutmayalım ) Şimdi enerji alanımız ve çakralarımız Reiki enerjisi ile negatif enerjilere karşı koruma altındadır ![]() ![]() Bunu tekniği Sabah ve Akşam uygulayabilirsiniz![]() ![]() ![]() Not: Reiki Master olmayanların da Reiki enerjisine inisiye olduktan sonra Reikinin Pozitif titreşimi nedeniyle hayatlarında bir çok negatif etkilerden uzaklaştıkları ve Reiki'nin koruyucu etkisine girdiklerini yadsınamaz bir gerçektir ![]() ![]() ![]() Ayrıca bu teknik v b diğer teknikler sizi sadece dışardan gelebilcek etkilere karşı koruma kalkanı oluşturabilirler; Fakat içeriden yaani bizden kaynaklı etkiler bunun dışında tutulmalıdır![]() ![]() ![]() www spatyom com |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|