|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
biga, bilgileri, çanakkale, fatih, ilköğretim, okulu |
![]() |
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Biga Çanakkale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Biga ÇanakkaleFatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtımı - Fatih İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Fatih İlköğretim Okulu Çanakkale Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fatih İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fatih İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fatih İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ÇANAKKALE / BİGA Adı: FATİH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: CUMHURİYET MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2863162527 Faks Numarası: 2863168276 atih İlköğretim Okulu Müdürlüğü Biga Fatih İlköğretim Okulu Cumhuriyet Mahallesi Mumcular Caddesi No:98/A adresinde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul binası 1965 yılında müteahhit Abdurrahim YAZAN’ a ihale edildi ve 2 yılda tamamlanarak 1967-1968 öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() Okul binası 3 katlı olup, zemin katında; yemekhane, kantin, laboratuar, kalorifer ve sonradan eklenen bir dershane bulunmaktadır ![]() ![]() 1967-1968 Öğretim yılında Okul Eğitim Öğretime açıldığında Dumlupınar İlköğretim Okulundan Mehmet EĞER, Nahide BAYAR, Mükerrem GÜRGEN, Mehmet ÖZTÜRK, Ahmet ÖZDEMİR, Muhsin BAĞCI, M ![]() ![]() ![]() Okulumuz açıldığında 2009-2010 öğretim yılına kadar 2122 si 5 yıllık,769 u 8 yıllık olmak üzere toplam 2891 öğrenci mezun etmiştir ![]() Okulumuz açılışından bu yana Mehmet EĞER, Ahmet ÖZDEMİR,Ramiz TUTKUN, Orhan YEŞİLBAŞ, Mehmet CAN, Musa DURA, İbrahim KİNET , Hüseyin SEZEN okul müdürü olarak çalışmışlardır ![]() ![]() Okulumuzda uzun yıllardan beri futbol,voleybol,basketbol,masa tenisi ve halk oyunları gibi sportif etkinlikler düzenlenmekte olup bu dallarda çok sayıda il ve ilçe dereceleri mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz son yıllarda Resim dalında gösterdiği başarı ile İlçe,İl ve Türkiye düzeyinde çok sayıda ödül kazanmıştır ![]() 2009-2010 öğretim yılında, Biga Belediyesinin katkılarıyla halı saha yapılarak hizmete açılmıştır ![]() 2009-2010 öğretim yılı sene başı itibari ile okulumuz güvenlik kamerası sistemiyle korunmaktadır ![]() ![]() 2009-2010 Öğretim yılında okulumuza üniversite öğrencilerinin katkılarıyla kütüphane kazandırılmıştır ![]() Okulumuz Cumhuriyet Mahallesi ile Sakarya Mahallesinin bazı bölümlerinden öğrenci almakta olup, ayrıca Taşıma Merkezi olarak çevre köyleri olan Abdiağa, Sarıkaya, Ovacık Bakacaklıçifliği ve Eybekli Köylerinin ilk öğrenim çağındaki (6-14 yaş arası) çocuklarına hizmet vermektedir ![]() Fatih İlköğretim Okulu olan okulumuzun ismi İstanbul’u fethederek çağ kapatıp çağ açan 7 ![]() ![]() Okulumuz GÜNDÜZLÜ olup,aynı zamanda TAŞIMA merkezidir ![]() Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda öğrencilerin öğrenim gördüğü 14 derslik vardır Okulumuzda 2 laboratuar vardır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun her sınıfında sınıf kitaplıkları mevcut olup, ayrıca okulumuzun bünyesinde 700 kitap mevcudu ile birde kütüphanesi vardır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|