Maritim Proarte Hotel Bilgileri Ve Resimleri Berlin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Maritim Proarte Hotel Bilgileri Ve Resimleri BerlinMaritim proArte Hotel Tanıtımı - Berlin Otelleri Tanıtımı - Almanya Tatil Mekanları - Berlin Almanya Otelleri Tanıtımı - Maritim proArte Hotel Resimler Konum: Mitte konumlu ve Berlin merkezindeki bu otel, German Guggenheim, Humboldt Üniversitesi ve Brandenburg Kapısı civarındadır Civardaki diğer yerler: Pergamon Müzesi ve Gendarmenmarkt![]() Özellikler: Maritim proArte Hotel tesisinde kapalı yüzme havuzu ve spor salonu veya odası bulunur Tesis içinde ticaret merkezi vardır Bu Berlin tesisinde restoran ve bar/oturma salonu vardır Ek olanaklar arasında concierge bürosu, birden fazla dil bilen personel ve lobide ücretsiz gazete hizmeti vardır![]() Konuk odaları: Televizyonlarda uydu kanalları ve film kiralama bulunur Konuk odalarında ücretsiz gazete, oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon beraberinde sesli mesaj hizmeti bulunur Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: banyo telefonu, bornoz ve saç kurutma makinesi Ek olanaklar şunları kapsar: klima denetimi, klima ve açılır pencere Ayrıca, istek üzerine ütü/ütü masası ve hipoalerjenik yatak takımı sağlanır İlave yatak bulunur![]() Bildirimler ve Ücretler: Servis, giriş veya çıkış sırasında aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır ![]() * Valesiz otopark: EUR21 günlük Yukarıdaki liste kapsamlı olmayabilir Ücretler ve depozitolar vergi içermeyebilir ve değişebilir![]() Maritim ProArte Hotel |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|