ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Ülke & Şehirler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=413)
-   -   Maritim Proarte Hotel Bilgileri Ve Resimleri Berlin (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=495500)

Prof. Dr. Sinsi 08-19-2012 03:05 PM

Maritim Proarte Hotel Bilgileri Ve Resimleri Berlin
 
Maritim proArte Hotel Tanıtımı - Berlin Otelleri Tanıtımı - Almanya Tatil Mekanları - Berlin Almanya Otelleri Tanıtımı - Maritim proArte Hotel Resimler






Konum:
Mitte konumlu ve Berlin merkezindeki bu otel, German Guggenheim, Humboldt Üniversitesi ve Brandenburg Kapısı civarındadır. Civardaki diğer yerler: Pergamon Müzesi ve Gendarmenmarkt.
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Özellikler:
Maritim proArte Hotel tesisinde kapalı yüzme havuzu ve spor salonu veya odası bulunur.Tesis içinde ticaret merkezi vardır. Bu Berlin tesisinde restoran ve bar/oturma salonu vardır. Ek olanaklar arasında concierge bürosu, birden fazla dil bilen personel ve lobide ücretsiz gazete hizmeti vardır.
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Konuk odaları:
Televizyonlarda uydu kanalları ve film kiralama bulunur. Konuk odalarında ücretsiz gazete, oda içinde kasa ve direkt hatlı telefon beraberinde sesli mesaj hizmeti bulunur. Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: banyo telefonu, bornoz ve saç kurutma makinesi.
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg


Ek olanaklar şunları kapsar: klima denetimi, klima ve açılır pencere. Ayrıca, istek üzerine ütü/ütü masası ve hipoalerjenik yatak takımı sağlanır. İlave yatak bulunur.

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

Bildirimler ve Ücretler:

Servis, giriş veya çıkış sırasında aşağıdaki ücretler ve depozitolar alınır.

* Valesiz otopark: EUR21 günlük

Yukarıdaki liste kapsamlı olmayabilir. Ücretler ve depozitolar vergi içermeyebilir ve değişebilir.

Maritim ProArte Hotel


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.