![]() |
Partition Magic 7.0 İle Disk Bölümleme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Partition Magic 7.0 İle Disk BölümlemeForumda bu konu hakkında bir şeyler görünce yazayım dedim ![]() "Bu yazımda sizlere dos ortamında F-disk çekmenin zorluğunu yaşayan, daha doğrusu tüm bilgilerini kaybeden birisi olarak sesleniyorum ![]() Partition Magic programını keşke önceden tanımış olsaydım diyeceksiniz ![]() F-disk grafik ortamında çekiliyor ![]() Formatlama ile uğraşmıyorsunuz ![]() En önemlisi de "C" sürücünüze F-disk çekiyorsanız buradaki bilgileri kaybetmeden ikinci bir partition a sahip oluyorsunuz ![]() ![]() ŞOV BAŞLIYOR! İlk önce porgramı çalıştırıyorsunuz :-) Ben HDD yi daha önceden bölümlemiştim ![]() yüzden "C" ve "D" olarak görünmekte ![]() tıklayınız İleri (next) tuşu ile devam ediyoruz ![]() "no" seçeneği ile devam edelim ![]() aynen işaretli kalıyor ![]() "local" seçili durumda gelen pencereye de devam diyoruz ![]() Gerekli açıklamaları okuduktan sonra devam ediniz ![]() boş alanlarınızı gördükten sonra devam edebilirsiniz ![]() "label" kısmına oluşturacağınız bölümün adını yazın seçili alan ise maximum olarak gösterilen alandan büyük olamaz ![]() ![]() yazacaktır ![]() Bilgilerinizi gördükten sonra "finish" tuşu ile işlemi sonlandırabilirsiniz ![]() hayırlı uğurlu olsun ![]() ![]() Finish dedikten sonra bilgisayar kapanacak ve tekrar başlarken bölümlemeyi yapacaktır ![]() demelisiniz ![]() olmuyor ![]() F-disk işleminden sonra sisteminizin bir de Ghost ile imajını aldınız mı artık sırtınız yere gelmez ![]() içerisinde geri yükleyebilirsiniz ![]() ipuçlarına geri dönünüz ![]() ![]() ALıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|