![]() |
HaZıR cVpLaR.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() HaZıR cVpLaR..Baba çocuğuna :"Oğlum, Atatürk senin yaşındayken sınıfının birincisiydi
![]() ![]() Çocuk da babasına :"Senin yaşındayken de Cumhurbaşkanı idi ![]() --------------------------------------------------------------------- Salomon tatile çıkmış, ortağını arıyor:""İşler nasıl?" "Herşey gayet iyi, ancak sana kötü haberlerim var ![]() "Ne oldu?" "Soyulduk ![]() "Saçmalama Mison, aldıklarını yerine koy ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------- Kadınla erkek konuşuyorlardı; erkek: "Sevgilim, söyle bana hayatına giren ilk erkek ben miyim?" "Tabii canım, ama anlamıyorum, nedense bütün erkekler hep aynı şeyi soruyorlar! ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------- Delikanlı kız arkadaşını gece yarısı eve bırakırken bir teklif alır; "Çay içmeye ne dersin?" "Bana iki dakika müsade et ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------- Kadının iki gözü mosmor, annesinin evine gelmiş ![]() "Kocam ![]() ![]() "Peki o yurt dışında değil miydi?" "Ben de öyle sanıyordum ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------- Yaşlıca kadın kaldığı otelin merdivenlerinden hışımla inerek resepsiyon memurunun karşısına dikilir : "Bu ne rezalet!" diye bağırmaya başlar : "Dün gece delikanlının biri geç saatlere kadar kapımı yumrukladı durdu ve ben bütün gayretime rağmen kapıyı bir türlü açamadım ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------- Her şey bitmiş, sigaralar yakılmıstı ![]() "Sevgilim! artık evlenme zamanımız gelmedi mi?" Delikanli içini çekti : "Haklısın, haklısın ama bizi kim alır ki?" |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : HaZıR cVpLaR.. |
![]() |
![]() |
#2 |
seyito
|
![]() Cevap : HaZıR cVpLaR..pratik zeka bu olsa gerek:=) ![]() payalşım için tşkler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : HaZıR cVpLaR.. |
![]() |
![]() |
#3 |
gulhan
|
![]() Cevap : HaZıR cVpLaR..Baba çocuğuna :"Oğlum, Atatürk senin yaşındayken sınıfının birincisiydi ![]() ![]() Çocuk da babasına :"Senin yaşındayken de Cumhurbaşkanı idi ![]() adam ıyı bozulmuştur emegıne saglık
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|