![]() |
HaZıR cVpLaR..
Baba çocuğuna :"Oğlum, Atatürk senin yaşındayken sınıfının birincisiydi." demiş. Çocuk da babasına :"Senin yaşındayken de Cumhurbaşkanı idi." --------------------------------------------------------------------- Salomon tatile çıkmış, ortağını arıyor:""İşler nasıl?" "Herşey gayet iyi, ancak sana kötü haberlerim var." "Ne oldu?" "Soyulduk." "Saçmalama Mison, aldıklarını yerine koy..." --------------------------------------------------------------------- Kadınla erkek konuşuyorlardı; erkek: "Sevgilim, söyle bana hayatına giren ilk erkek ben miyim?" "Tabii canım, ama anlamıyorum, nedense bütün erkekler hep aynı şeyi soruyorlar!.. --------------------------------------------------------------------- Delikanlı kız arkadaşını gece yarısı eve bırakırken bir teklif alır; "Çay içmeye ne dersin?" "Bana iki dakika müsade et. Nöbetçi eczaneden bir koşu çayın yanına gidecek birşeyler alayım..." --------------------------------------------------------------------- Kadının iki gözü mosmor, annesinin evine gelmiş. Annesi kimin yaptığını sorunca, "Kocam." diye cavaplamış kadın. "Peki o yurt dışında değil miydi?" "Ben de öyle sanıyordum..." --------------------------------------------------------------------- Yaşlıca kadın kaldığı otelin merdivenlerinden hışımla inerek resepsiyon memurunun karşısına dikilir : "Bu ne rezalet!" diye bağırmaya başlar : "Dün gece delikanlının biri geç saatlere kadar kapımı yumrukladı durdu ve ben bütün gayretime rağmen kapıyı bir türlü açamadım..." --------------------------------------------------------------------- Her şey bitmiş, sigaralar yakılmıstı. Kız mırıldandı : "Sevgilim! artık evlenme zamanımız gelmedi mi?" Delikanli içini çekti : "Haklısın, haklısın ama bizi kim alır ki?" |
Cevap : HaZıR cVpLaR..
pratik zeka bu olsa gerek:=):24:25
payalşım için tşkler. |
Cevap : HaZıR cVpLaR..
Baba çocuğuna :"Oğlum, Atatürk senin yaşındayken sınıfının birincisiydi." demiş.
Çocuk da babasına :"Senin yaşındayken de Cumhurbaşkanı idi." adam ıyı bozulmuştur emegıne saglık |